Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom most lesz 19 éves,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom most lesz 19 éves, tavaly májustól nem jár iskolába, nem dolgozik.8 általánosa van. Hogyan szedhetném rá, hogy menjen már valahova?

Figyelt kérdés
Apukámnak sem túlságosan pártolja ezt a dolgot, hogy semmit nem csinál. 1 évet tanult kőművesnek, de abbahagyta év vége fele, ezért még a 9 osztálya sincs meg. Dolgozni akarna, de nem tud sehova. Próbálkozott tanfolyamra elmenni, de rengeteg pénz lenne (kb 25000 x 3 ) és nem tudja miből fizetni, mivel apja nem él vele (nem tartják a kapcsolatot) az anyja pedig nem ad neki semmi pénzt jóformán. Mit tudna csinálni?
2012. jún. 6. 20:07
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

Végre egy érteles válasz, ami nem arról szól, hogy de hülye vagyok ilyen ilyen pasim van.. meg hogy egy hülyegyerekkel álltam össze!! meg h papucs vagyok. köszönöm szépen a kedves segítséget azt üzenem nektek, hogy rohad.jatok meg..

Aki rendes választ adott annak meg köszönöm szépen.

Elterveztem, hogy holnap suli után bemegyünk a munkaügyre, bejelentjük munkanélkülinek. és megpróbálunk egy ingyenes tanfolyamot találni neki. köszi a segítséget. és kedves utolsó, remélem nekem is "megjavul" így a pasim. :)

2012. jún. 6. 21:22
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
Beszarok a 17 éves gyerekember viszi be a felnőtt pasiját munkaügyibe. Agyam eldobom :D
2012. jún. 6. 21:24
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

Van esze??? Mifelénk még egy putrisc*gány is többre viszi ennyi idősen, mert az legalább a kőművest vagy lakatost elvégzi...

Az nem fér a fejembe, hogy azt írtad, 1 évet tanult kőművesnek. Oké, de ha mondjuk 14 évesen elvégezte az általánost, 1 évet lehúzott a kőművesképzőben, akkor mit csinált a fennmaradó 3 évben? Ennyire bűnlusta már nem lehet valaki! Ennyi idősen a normálisabb emberek már vagy 2. éves egyetemisták, vagy pedig 1-2 éve dolgoznak érettségi után, vagy pedig minimum van szakmájuk.

De ez a hapsi 19 évesen ott tart, mint más 13-14 évesen! Hacsak nem volt rákos vagy hasonló, hogy ennyi időt kórházban kellett töltenie (bár, még ők is tanulnak a kórházban), akkor mégis kit lehetne "lúzernek" nevezni, ha nem ezt a srácot? Csodálkozom, hogy apukád nem tilt el tőle...

Amúgy főleg azon akadtam ki, hogy a kérdésedből az jön le, hogy nem is akarja semmire se vinni, mivel neked kell "rászedned", hogy egyáltalán egy r*hadt képzésért hajlandó legyen felemelni a valagát. A mai világban még érettségivel és szakmával is majdnem lehetetlen elhelyezkedni, szóval nem tudom, hogy a barátodnak milyen ambíciói lehetnek... De látom, hogy kifogásokat tud találni (lekéste a jelentkezést, fizetősre nem megy, nem tetszik neki stb).

Ha annyira dolgozni akarna, akkor végső soron legalább közmunkára jelentkezne vagy elmenne napszámba!

2012. jún. 6. 21:29
 24/24 Johnny B. Goode ***** válasza:
100%

Szerintem ne fárasszuk magunkat, mert mi vagyunk a hülyék, hiszen neki egy hercege van udvartartással, ezért neki nem kell semmit sem csinálnia.

Mi szemetek pedig lehúzzuk eme csodálatos lényt, aki hajlandó leereszkedni a szintünkre.

Egyébként Kedves Kérdező, rohadj meg Te!

Ne kérdezz, ha nem akarsz őszinte választ, mert itt kivételesen normális válaszok gyűltek össze (még én is megerőltettem magam...)

Ha Te el kívánod tartani az uradat, lelked rajta, ha a gyerekeiddel is ki akarsz szúrni, az is a Te döntésed (sajnos), de ne hisztizz nekünk, amiért szerencsétlenek vagytok.

2012. jún. 7. 08:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!