Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon azok a párok akik facebookon annyira nagyon szeretik egymást és annyira "hepi" náluk minden, a való életben is ilyen boldogok?
Bennem ez a kérdés már felmerült,mert ismertem párokat,akik közösségi oldalakat eláztatták a sok nyálas ilyen-olyan szeretlekes dologgal,amúgy meg egy nagy kalap sz@r volt a kapcsolatuk.
De akkor mire jó ez az egész? Mért tartozik mindenkire,hogy ők mennyire nagyon,felhőtlenül boldogok?
Én pl azt sem szeretem kiírni,hogy kivel vagyok kapcsolatban,mert a közeli ismerősök úgyis tudják,másokra meg nem tartozik.
Utolsó! Én nem jelölgetek vissza mindenkit és be meg senkit nem szoktam jelölni. De akikkel jóban vagyok,azok nyilván az ismerőseim...
Amúhgy meg annyit újult már a facebook,hogy most azt sem tudom,hogy kell leiratkozni ezekről a dolgokról.
Mindegy, a magánéletet nem kell közszemlére tenni!
Ha rámész az illető profiljára és az egeret az "Ismerősök" gomb fölé húzod, kiad egy csomó lehetőséget, ha kiveszed a pipát a "Mutatás a hírekben"-ről, akkor elvileg nem fogod az üzenőfaladon látni a közzétételeit, csak ha külön megnézed a profilját.
Egyébként nekem teljesen mindegy, hogy ki mit rak ki, amíg engem nem zavar vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!