Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen helyre (pl. beülős helyek) járnak a 23-28 jól szituált, intelligens, jóképű, kedves, kellemes, szandált zokni nélkül hordós, őszinte, vicces, élettel teli férfiak? Légyszi segítő válaszokat írjatok!
Figyelt kérdés
2013. febr. 15. 00:38
11/14 anonim válasza:
Oda járnak, ahova a korodbeli intelligens, kedves, csinos, jóindulatú, rendszeresen hajat mosó és nem k*rva lányok maguktól is eltalálnak.
12/14 anonim válasza:
hogy milyen helyekre szoktam járni? hmm... az a helyzet h mikor hova. leginkább a házibulikat szeretem, de nem vetem meg a diszkókat se. viszont az általad említett „beülős helyek" is fontos szerepet játszanak a hét során felgyülemlett feszkó levezetésében.
13/14 anonim válasza:
10es: Nem, viszont ha azt írom, hogy Kistarcsán a Jobb mint otthon akkor lehet, hogy nem nézi meg a helyet. Illetve a kérdező nem írt várost, legnagyobb valószínűséggel pesten lakik.
14/14 A kérdező kommentje:
köszi a tippeket 6os :)
igen, pesten lakom, bocsánat, kimaradt a kérdésből :D
a hajamat meg sajna csak szökőévente mosom 1,5-ször:)
2013. febr. 15. 19:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!