Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyen nő hogy találhatott magának egy kedves, jóképű (ráadásul néger) férfit?
Figyelt kérdés
Egyik osztálytársam anyjáról van szó. Tudom, hogy semmi közöm hozzá de azért érdekelne.
Az anyja egy pofátlan, gonosz, rossz kisugárzású, csúnya, igénytelen nő. 3 gyereke van, a negyedik a négertől. A férfit ahányszor látom mindig mosolyog, kedves, jóképű, életvidám és teljesen a nő ellentéte. Azt a nőt szinte mindenki utálja, a felnőtt ismerőseim is sokat panaszkodnak rá, de elég csak ránézni. Ki az akinek egy ilyen nő kell? Nem is értem.
2013. febr. 4. 20:56
1/5 anonim válasza:
A niggerek nem nagyon válogatnak, mert csak állampolgárság kell nekik.
2/5 A kérdező kommentje:
Most fognak másik országba költözni.
2013. febr. 4. 21:09
3/5 anonim válasza:
Ha EU-n belül költöznek máshova, akkor ez lényegtelen információ.
4/5 anonim válasza:
Én se Magyarországra költöznék a helyében, viszont a magyar állampolgárság teljesen jó más EU-s országba is.
5/5 anonim válasza:
Egyikükről sem tudhatod, hogy milyen otthon, milyen a másikkal.
Csak a pontosság kedvéért. Házassággal nem jár sem állampolgárság, sem semmi más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!