Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma szakitottam a barátommal, hogyan szerezzem őt vissza?
Figyelt kérdés
2013. febr. 14. 19:33
11/14 anonim válasza:
"Ma szakított velem a barátom"
javítva ,kvára nem mind1 :D Azóta már más lánnyal van éppen tuti.
12/14 A kérdező kommentje:
én 15 vagyok,ő 17.s amiatt mert kicsit reggel kiakadtam,2 hónapja járunk,és nagyon szeretem őt,a hisztizésem miatt lett vége,de próbáltam megigérni neki,hogy változom,igy sem akarja ujrakezdeni,mit tegyek?
2013. febr. 14. 19:41
13/14 anonim válasza:
valentin napon szakított veled a pasid? lol, ez mekkora! :D ez van, majd elmúlik.
14/14 anonim válasza:
hagyd a fenébe, hidd el jobban jársz. en is csinaltam ilyet, ugyanugy vissza fognak jonni a problemak kesobb. most ez csak hiszti, önzöseg, mert a veszteseg faj. Emiatt hianyzik, nem tudod elkepzelni nelkule, meggondoltad magad, hulye voltal. ezeket gondolod. nem akarod kitenni magadat a fajdalomnak ezert automatikusan ilyen erzesek jonnek elo a friss exszel. sokan ezert nem kepesek szakitani aztan kesobb sem, es szopjak be egy eletre! higyj a dontesedben, es hagyd ahogy tortentek a dolgok. hidd el, var valahol rad egy jobb, akivel nem tennel meg soha ilyet. ps.: ha ezt nekem akkor leirta volna valaki es megfogadom, megsporoltam volna magunknak meg sok-sok fajdalmat es elpocsekolt idot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!