Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom megvonja tőlem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom megvonja tőlem a csókot, mert nem szeretkezek vele. Érthető, hogy ki vagyok akadva rá?

Figyelt kérdés

2 és fél éve járunk,mindig együtt alszunk (néha nála,néha nálam),szeretjük egymást,de vannak időszakok,mikor nincs kedvem szeretkezni. Egyszerűen csak fárasztó a korán kelés,a suli,a tanulás,meg az egyéb programok. És ő nem érti meg,hogy néha fáradt vagyok már hozzá,vagy szimplán csak nincs kedvem hozzá épp.

Most az a helyzet,hogy már 2 hete nem volt köztünk semmi szexualitás,és betelt nála a pohár,és kitalálta,hogy akkor ő nem ad addig csókot,amíg nem lesz szex. Azzal indokolta,hogy neki a szex a fontosabb a párkapcsolatban,nekem pedig a csók,és így meg fogom érteni,hogy milyen rossz neki szex nélkül. Ez történt tegnap este. Én nagyon kiakadtam ezen,mondtam neki,hogy gondolkodjon el rajta,mit is mondott,de aztán inkább aludtam,mert nem volt kedvem veszekedni. Úgy tűnik,tartja magát a tervéhez. Ha ma is folytatja,akkor haza fogom küldeni. Jogosan? (az már mellékes,hogy valentin nap van...)

Persze,megértem hogy rossz neki,én is jobban érzem magam,ha szeretkezünk,de szerintem ilyet azért mégse kéne csinálnia. Úgy érzem,ez "zsarolás",és nagyon rosszul esik.

20/L

2013. febr. 14. 14:54
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Ha 2 hétig nem kell a szex, nálam az már annyira gyanús lenne, hogy alig tudom még csak elképzelni is.. örülj, hogy csak a csókot vonta meg! Esetleg, ha nemakarod, hogy csináljátok, azért te neki "csinálhatod", hogy legalább neki jó legyen.
2013. febr. 14. 15:39
 22/28 anonim ***** válasza:

13as!

Szerinted azért kellene szexelnie a pasijával, hogy az ne csalja meg? Ha két hetet 2,5 év után nem bír ki szex nélkül, akkor talán jobb lenne, ha a kérdező normálisabb pasas után nézne! Azért ennyire ne legyünk már ösztönlények...

2013. febr. 14. 16:34
 23/28 anonim ***** válasza:
oh, te jó ég, mi éjjel nappal dugnánk a barátommal, de nincs hol, ti meg mindig együtt lehettek, mégis itt szerencsétlenkedtek. igazságtalan az élet.
2013. febr. 14. 16:47
 24/28 anonim ***** válasza:
52%
A barátod nagyon gyerekes...
2013. febr. 14. 18:49
 25/28 anonim ***** válasza:
Gondolom a barátod is hozzád hasonlóan kb 20 éves. Ilyen korban a srácok a nap 24 órájából kb 23-at a szexre gondolnak. Az, hogy 2 és fél év után téged akar, az jó. Az meg, hogy megvonja a csókot számomra inkább egy játéknak, egy simma heccelésnek tűnik; amin ne kapd fel a vizet. Visszatérve 2 hét szünet után bármely 20 év körüli srác szétkaparja a falat a szexhiánytól. (Sőt néha már 2 nap után, nemhogy 2 hét után.) Úgy látszik a Te barátodnál nem a berendezés szétverésében nyílvánul meg, hanem csókmegvonásban. Ha ezek után dacból hazaküldöd, akkor ezzel csak olajat öntesz a tűzre és mégjobban "bedurran az agya". Most gondold át, hogy Neked mennyire hiányzik az, hogy odaüljön melléd, átöleljen, megcirógessa az arcod, esetleg a hajad végigsímítsa, megcsókoljon. Neki pont úgy hiányzik a többi...
2013. febr. 15. 07:40
 26/28 anonim ***** válasza:
54%
De rühellem az ilyen frigid p*csákat. Két hétig semmi? Mi az, hogy te állandóan fáradt vagy? Ilyen nincs. Szerinted ő élvezi meghallgatni a baromságaidat, elmenni veled olyan helyekre ahová nem akar? És akkor még te vagy felháborodva, hogy ő zsarol téged? Te mit csinálsz? Elvárod, hogy könyörögjön a szexért. Az biztos, hogy én már rég p*csán rúgtalak volna. Rajtad kívül van ezer másik, aki folyamatosan akarja.
2013. febr. 15. 10:24
 27/28 anonim ***** válasza:
Utolsó nagyon beletalált.
2013. febr. 15. 10:27
 28/28 anonim válasza:
Szerintem feküdj le vele,mert egy kapcsolatban nagyon fontos a szex! :)
2013. febr. 18. 18:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!