Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom megvonja tőlem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom megvonja tőlem a csókot, mert nem szeretkezek vele. Érthető, hogy ki vagyok akadva rá?

Figyelt kérdés

2 és fél éve járunk,mindig együtt alszunk (néha nála,néha nálam),szeretjük egymást,de vannak időszakok,mikor nincs kedvem szeretkezni. Egyszerűen csak fárasztó a korán kelés,a suli,a tanulás,meg az egyéb programok. És ő nem érti meg,hogy néha fáradt vagyok már hozzá,vagy szimplán csak nincs kedvem hozzá épp.

Most az a helyzet,hogy már 2 hete nem volt köztünk semmi szexualitás,és betelt nála a pohár,és kitalálta,hogy akkor ő nem ad addig csókot,amíg nem lesz szex. Azzal indokolta,hogy neki a szex a fontosabb a párkapcsolatban,nekem pedig a csók,és így meg fogom érteni,hogy milyen rossz neki szex nélkül. Ez történt tegnap este. Én nagyon kiakadtam ezen,mondtam neki,hogy gondolkodjon el rajta,mit is mondott,de aztán inkább aludtam,mert nem volt kedvem veszekedni. Úgy tűnik,tartja magát a tervéhez. Ha ma is folytatja,akkor haza fogom küldeni. Jogosan? (az már mellékes,hogy valentin nap van...)

Persze,megértem hogy rossz neki,én is jobban érzem magam,ha szeretkezünk,de szerintem ilyet azért mégse kéne csinálnia. Úgy érzem,ez "zsarolás",és nagyon rosszul esik.

20/L

2013. febr. 14. 14:54
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Francokat :D én 9 év után nem birok ki 2 hetet :D 34F
2013. febr. 14. 15:13
 12/28 A kérdező kommentje:

Én is úgy gondolom, hogy 2 és fél év után nem muszáj naponta szeretkezni. Persze van olyan időszak is mikor több napon keresztül napi többször "huncutkodunk", nem hiszem, hogy meg lenne szabva, hogy 20 évesen gyakrabban kell. Ez hülyeség. Persze, még az elején gyakrabban volt, mert újdonság meg minden.

Az meg a másik, hogy ezek szerint neki a csók nem jelent semmit? Én nagyon gyerekesnek tartom ezt a "zsarolást", és ezzel csak ront a helyzeten. Ehelyett inkább levehetne a lábamról, vagy bármi. :D

2013. febr. 14. 15:16
 13/28 anonim ***** válasza:
Bele fogod üldözni a barátod a félrekefélésbe, de csináld csak... Én szóltam.
2013. febr. 14. 15:17
 14/28 ASOT ***** válasza:
Emiatt azért ne legyen köztetek háború, ezt azért próbáld vele megbeszélni, de te se húzd sokáig a dolgot. Jussatok egyezségre.
2013. febr. 14. 15:18
 15/28 anonim ***** válasza:
9%
17 éve ismerem a párom, ő elmúlt 45 ... két hetet nem bírunk ki ... :-P
2013. febr. 14. 15:20
 16/28 anonim ***** válasza:

Nem lesz itt félrekefélés, egyszerűen csak kiadja az utadat és ennyi. Főleg, hogy még te akarod hazaküldeni, még mindig neked áll feljebb, pedig te nem teszel semmit a kapcsolatodért. Én is sokszor vagyok fáradt, de ha a barátnőm megjelenik előttem meztelenül, nem küldöm el, hacsak nem ég a ház.

2 hét baromi sok idő azért, a kapcsolatoddal játszol. Neki a csók nem fontos, neked meg az, hogy együtt is maradjatok.

2013. febr. 14. 15:20
 17/28 anonim ***** válasza:

azt is megértem, hogy ő gyakrabban kívánja a szexet. és ugyanakkor azt is, hogy te ritkábban. biológiai igények, ennyi.

viszont ha nem tudjátok értelmesen megbeszélni, anélkül, hogy X betartson Y-nak vagy fordítva, akkor inkább menjetek külön-külön egy kis (vagy amennyi szükséges) időre. tényleg. az jót tesz. megnyugszik ő is, te is, mindketten.

velem annak idején kiabált a volt barátnőm, amiért nincs igényem naponta-kétnaponta megmászni őt. és én ezzel a kiabálással nem értek egyet. mondtam neki, hogy ha üvölt és zsarolni akar, akkor azt inkább pihentessük. az jogos, hogy neki már hiányzott a dolog, de én meg depresszív-szorongtam. szerettem őt, jól esett együtt aludni, de egyszerűen nem vagyok olyan szexuális, mint mások. ez van. (szokták mondani, hogy van aszexuális és szexuális ember, meg vannak a demiszexuálisok, akik valahol a kettő között.)

2013. febr. 14. 15:27
 18/28 anonim ***** válasza:
valamit valamiért, kislány. hallottad már ezt?
2013. febr. 14. 15:31
 19/28 ASOT ***** válasza:
100%

Egyszer volt egy kandúr Tom-nak hívták, aki nagyon ügyes volt mindig elkapta az egeret, de egyszer 1 egér kicsúszott a karmai közül, ekkor a gazdája megvonta tőle 1 hétre a tejet, és csak vizet kapott, és megmondta neki, hogy amíg nem kapja el az egeret addig nem kap tejet.

Hát a cicus nekilódúlt, hogy elkapja az egeret de ez egy ügyes egér volt, Jerry-nek hívták, és nem tudta elkapni, hízelgett hátha kap még is tejet de nem adtak neki, majd hónapok alatt megszerette Jerryt a kisegeret, aki mindig lopott neki tejecskét is, és hónapok elteltével, megszöktek de előtte beengedtek a házba 100 másik egeret...

2013. febr. 14. 15:33
 20/28 anonim ***** válasza:

Ez Tom és Jerry! xD Szerettem a mesét :D

De tök teccik a lényeg benne van :)

2013. febr. 14. 15:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!