Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha vízben szeretkezek a párommal akkor nagy az esély a fertőzésre?
A lány fogamzásgátlót szed, nem kell gumi.
És itt most nem a Balatonra gondolok, hanem strand egyik medencéjére. Vagy a klóros víztől lehet fertőzés?
Aki szexelt már vízben leírná a tapasztalatait?
Megkímélhetnéd a strandolókat a pin@ból kifolyt g.ecidtől. Elég gyökerek vagytok ha szerintetek poén egy strandmedencében kúrni ahol öreg bácsik meg nénik áztatják a gombás valagukat meg belehugyoznak a kisdedek a vízbe.
Amúgy igen, standon még kúrni sem kell, hogy fertőzést kapj. Én uszodában is kaptam el, pedig tényleg csak úsztam.
abszolút nem biztonságos, abszolút könnyen lehet fertőzést szerezni.
de strandon nagyon nagy illetlenség ilyet csinálni. most énnekem ne azért kelljen már kerülgetni azt a párt a medence végében! nekem is jogom van az egész medencéhez, átúszni, egyik végéből a másikba átmenni, stb. otthon csináljátok!
"Strand=fizetős WC"
Nálatok... Ahova mi járunk strandokra (Balaton és élményfürdő) ingyenes fullos tiszta WC-k vannak. A Balatoni ráadásul egy szabad strand.
sztem úgy értette az előző h a strand = fizetős WC, vagyis magát a strandot, medencét használják egyesek vécének. :)
jó nektek, kérdező! én nem is szeretnék szeretkezni medencében, csak úgy ott hülyéskedni vkivel :D szex nélkül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!