Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Legjobb barátnőm 19 éves és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Legjobb barátnőm 19 éves és egy 50 éves mozdonyvezetővel állt össze. Normális ez? Apja lehetne, alig van otthon a pasi

Figyelt kérdés
2013. febr. 14. 09:39
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
42%
Ha 50 éves akkor a 90 es évek elött kezdte, akkor meg volt egy helyi szabály hogy a vezetőnek a farkával elkelett érnie a vészféket, mert az egyik kezében a kormány a másikban a gázkar van igy 30 centis farok hossz alat nem vettek fel vasutast. A magányosan töltött hosszu munkaórák miatt a legöbb vasutasnak vannak szexuális perverziói. Na ez az oka hogy a barátnöb összeált vele. :D
2013. márc. 18. 20:23
 42/46 anonim ***** válasza:
Nincs ebbe semmi különleges. Mindenki foglalkozzon magával. Kiváncsi lennék ez a sok hozzá szóló hogy és mint viselkedik. Mert abba is lehetne hibát találni biztos.
2014. jan. 8. 18:26
 43/46 anonim ***** válasza:
Lehet hogy penzes es van alatta egy 20+centis
2014. szept. 30. 14:34
 44/46 anonim ***** válasza:
Nekem 18 évvel idősebb a barátom. Ezen is meg szoktak lepődni, egyáltalán nem divat a környezetemben ez. A főiskolán a legtöbben főiskolással kezdenek, korban 1-2 év a különbség max., van, hogy a lány javára. Számomra ez a közeg nem vonzó, nem találom a közös hangot a saját korosztályommal, még a lányokkal sem, a fiúkkal pláne. A főiskolás bulik, az ital, a drog, és azok, amik manapság lekötik a kortársaim mindennapjait, számomra taszítóak, de ez már gimi alatt is így volt. Én hamar kiszakadtam ebből a közegből, a baráti társaságomban is csak 5-10 évvel idősebbek vannak, párt sem kerestem 30 alatt, tudatosan. Nincs apakomplexusom, remek kapcsolatom van édesapámmal, a kedvesem pedig inkább 30-nak néz ki, holott a 40-hez jóval közelebb van.
2014. szept. 30. 19:50
 45/46 Zyprexa válasza:
Nos... Vonzó lehet még számára az egyenruha , az átlagon felüli kereset , a " vezető " beosztás !!
2015. júl. 23. 20:20
 46/46 anonim ***** válasza:
Szerintem, unalmas az életed ,hogy így kibeszéled a barátnőd.... apropó szép „barátnő” lehetsz.
2018. dec. 22. 17:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!