Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legjobb barátnőm 19 éves és egy 50 éves mozdonyvezetővel állt össze. Normális ez? Apja lehetne, alig van otthon a pasi
Miért cseszné el magát, kérdező?? Nem értem mire gondolsz. Miért menne attól valaki tönkre, hogy egy középkorú pasival kavar?? Utána bőven lehetnek még 19 éves korabeli barátai ha úgy tartja kedve. Meg lesznek is...
Sokan nem jönnek ki a saját korosztályukkal, mert sok a komolytalan idétlen gyerekes viselkedésű és ha valaki ebben a korban kissé koravén az nem tud mit kezdeni ezekkel a zöldfülü 19 éves kortársaival.. Meg persze a pénz is.. Ezért aztán idősebb pasit választanak.
De szerintem egyáltalán nem keres 350-et a mozdonyvezető. Volt após jelöltem is az volt, de 150 bruttónál nem kapott többet viszont korán eljött nyugdíjba...
"A mozdonyvezetők átlagosan havi bruttó 340-350 ezer forintot keresnek” - mondta lapunknak Kiss László, a Mozdonyvezetők Szakszervezetének elnöke, hangsúlyozva, hogy bérük jócskán elmarad az európai - de még a román - átlagtól is.
azért az a bruttó nettóban már nem cseng olyan szépen.
az egyenruha mindig is vonzotta a nőket. mondjuk én tuti nem egy apámkorú hapsival balettoznék.
általában azok a fiatal, 20 körüli csajok állnak össze ilyen vénséggel, akik vagy kövérek, vagy csúnyák, de már nagyon viszket nekik. mindenki dicsekedhet a maga szintjén: a csaj, h fogott egy hapsit, a hapsi, h fogott egy fiatal csajt. gondolom a fószer sem egy adonisz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!