Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legjobb barátnőm 19 éves és egy 50 éves mozdonyvezetővel állt össze. Normális ez? Apja lehetne, alig van otthon a pasi
ma 09:59
Mint látod igen,de hogy valójában mi áll a háttérben azt nem tudom,de minden esetre valami kis perverziója van a kis csjnak az tuti.Ez olyan mint amikor valaki az orvoskra gerjed és az minden vágy hogy megdugja rendelőbe.Ilyen is van..pont múltkor volt egy kérdés abba írta a nő...mindjárt belinkelem.
Ingyen vasut.
Nem kell aggodani hamar rajon, hogy neki nem is kell ez az egesz az ipsevel..
Természetesen ez csak a szervizre vonatkozik, az alkatrészeket, műszakit stb ugyanúgy én állom.
De most jut eszembe van egy ismerősöm itt a faluban aki tényleg buszsofőrrel kezdett. De sztem ő inkább azért mert itt más lehetősége nem nagyon van pasizásra meg igy legalább tudnak találkozni. Sok előnye van az ingyen fuvaron kívül egy ilyennek. Aztán lehet tényleg egymásba szerettek minden hátsó gondolat nélkül. Ilyen is van, úgyhogy én nem ítélek el senkit nem látunk a dolgok mögé..
Basszus! Mindig sejtettem, hogy pályát tévesztettem. Na de ennyire?
F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!