Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Legjobb barátnőm 19 éves és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Legjobb barátnőm 19 éves és egy 50 éves mozdonyvezetővel állt össze. Normális ez? Apja lehetne, alig van otthon a pasi

Figyelt kérdés
2013. febr. 14. 09:39
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:

ma 09:59

Mint látod igen,de hogy valójában mi áll a háttérben azt nem tudom,de minden esetre valami kis perverziója van a kis csjnak az tuti.Ez olyan mint amikor valaki az orvoskra gerjed és az minden vágy hogy megdugja rendelőbe.Ilyen is van..pont múltkor volt egy kérdés abba írta a nő...mindjárt belinkelem.

2013. febr. 14. 10:07
 12/46 anonim ***** válasza:
2013. febr. 14. 10:09
 13/46 anonim ***** válasza:
Ezis pénzről szól csak meg lakás kocsi egyebek.
2013. febr. 14. 10:22
 14/46 Mcgalagony17 ***** válasza:
100%
Én nem vagyok a korkülönbség ellen, mert a párom 11 évvel idősebb nálam, de amit te írtál az "kicsit" túlzás! A pasit még értem valahol, mert szeretik a fiatal csajokat, de a barátnődet abszolút nem. Mi a jó valakinek abban, ha egy apja korú pasival van együtt?
2013. febr. 14. 11:17
 15/46 anonim ***** válasza:

Ingyen vasut.

Nem kell aggodani hamar rajon, hogy neki nem is kell ez az egesz az ipsevel..

2013. febr. 14. 12:23
 16/46 anonim ***** válasza:
100%
Hát igen ingyen vonatkozhat. Egy egyetemista csajnak aki távol jár egyetemre ez nem is olyan elhanyagolható tényező.
2013. febr. 14. 12:25
 17/46 A kérdező kommentje:
na akkor én szerzek egy buszsofőrt, nos mehetek ingyen busszal a munkahelyemre...xd, abszurd az egész
2013. febr. 14. 12:28
 18/46 anonim ***** válasza:
Na ja :D Az én párom meg autószerelő így a kocsimat ingyen rendbe rakja de csak ezért vele lenni elég ocsmány dolog lenne szerintem... de tényleg vannak olyan primitív emberek akik tényleg erre utaznak.
2013. febr. 14. 19:22
 19/46 anonim ***** válasza:

Természetesen ez csak a szervizre vonatkozik, az alkatrészeket, műszakit stb ugyanúgy én állom.

De most jut eszembe van egy ismerősöm itt a faluban aki tényleg buszsofőrrel kezdett. De sztem ő inkább azért mert itt más lehetősége nem nagyon van pasizásra meg igy legalább tudnak találkozni. Sok előnye van az ingyen fuvaron kívül egy ilyennek. Aztán lehet tényleg egymásba szerettek minden hátsó gondolat nélkül. Ilyen is van, úgyhogy én nem ítélek el senkit nem látunk a dolgok mögé..

2013. febr. 14. 19:30
 20/46 anonim ***** válasza:
75%

Basszus! Mindig sejtettem, hogy pályát tévesztettem. Na de ennyire?

F.

2013. febr. 16. 14:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!