Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legjobb barátnőm 19 éves és egy 50 éves mozdonyvezetővel állt össze. Normális ez? Apja lehetne, alig van otthon a pasi
Figyelt kérdés
2013. febr. 14. 09:39
31/46 anonim válasza:
túl nagy a korkülönbség, az pasas valami perverz állat lehet, fujjj. 50 évesne összeállni egy tizenévessel....nevetséges.
32/46 anonim válasza:
az egyik barátnőm 25 éves és a pasija 46 :D mondjuk nem tartozik a kérdéshez, de milyen már? :D
33/46 anonim válasza:
És a mozdonyvezetőkről még annyit, hogy nem mellékes az se, hogy ingyen utazhatnak az összes magyar vonaton! Na ez nem semmi, most már én is vasutas akarok lenni :D
34/46 anonim válasza:
Szerintem nem normális, ha egy 19 éves lány szottyadt golyókra vágyik :D
35/46 anonim válasza:
Nekem 35 évesen sem kéne 50 éves :)))
36/46 anonim válasza:
A nők tényleg bírják az egyenruhásokat? Vasutas, rendőr, tűzoltó?
Mi ebben akkora jó? Nem keresnek jól, egyáltalán...
37/46 anonim válasza:
Dehogynem keresnek jól, nézz utána! Kicsit vonzó az egyenruha, bevallom ;)
38/46 anonim válasza:
Kétszer annyit keresek, mint a vámosok, akik verik magukat a sok pénzükre...
Tűzoltó, rendőr mentős? Hát, nem tudom...
A drága autó, fullos kecó vonzóbb, mint az egyenruha :D
39/46 anonim válasza:
Miután édesanyám elhagyta fateromat egy nála kb 25 évvel idősebb öreg, ronda férfiért, akit most már csak ápolni fog a haláláig, már nem csodálkozom semmin sem.
Szerintem nem néz nagyon a jövőbe. Kalandnak talán jó lehet, de remélhetőleg nem tervez vele nagy jövőt.
40/46 anonim válasza:
és a barátnőd mit mond miért van vele ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!