Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek neki megmondani hogy szeretem! Mit csinálak? Mit mondjak neki?
Verjél be fél liter rumot!
Akkor is fel fogod hívni ha nem akarod!
Mondd meg neki egyszerűen hogy bejön neked.Nemkell ezt túlragozni.Ha tetszel neki utána úgyis keresni fog,ha meg nem akkorse veszítettél semmit.Najó ha visszautasít utána három napig még ciki a dolog de aztán meg el is felejted:D
A lényeg az őszinteség,a fiúk általába ezt díjazzák.
van közös ismerős? vagy találkoztok rendszeresen?
Ne aggódj...lehet csak rossz napja volt, mindenkivel megesik...
Lehet nem beszélni kéne arról hogy összejönnél-e vele...inkább mondj dolgokat akár úgy hogy de elmennék valakivel...(sétálni, ide-oda...etc) vagy pl hogy szeretnél végre egyszer egy olyan pasit aki csinál olyan romantikus dolgokat mint a piknik...pff:D....egy próbát megér...mert ugye ha kap az alkalmon akkor biztos lehetsz benne hogy szívesen van veled...
Nem biztos hogy az a jó ha odaállsz elé és elmondod...sztem egy csók sokkal többet mond el mint az ha odaállsz elé és elmondod hogy kellesz nekem. Ahhoz hogy összejöjj vele, sztem közös programokat kell csinálnod vele...vagy barátok által ő is legyen jelen és próbáld megfigyelni hogy viselkedik veled...és ha ő nem lép akkor ne hagyd lépj te. Elvégre mindenki maga küzd meg a boldogságáért. 25F
előző vagyok....
Még annyi hogy ezt abszolút ne halogasd...ha akarsz valamit azonnal el kell kezdeni...ne várj 3-4 hetet...
Sokkal kevesebb lehet az esélyed. Gyorsan és határozottan döntened kell...különben elúszhat az esélyed
amúgy tényleg ne halogasd!
Van egy haverom, aki nem merte elmondani a csajnak korábban hogy bejön neki, csak most nyáron. A csaj válasza az volt, hogy ez összejött volna, ha még a télen elmondja.
Mert azóta lett egy faszija.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!