Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nehéz megmondani egy lánynak hogy tetszik/szeretem?
Vagy csak én érzek így! Már sokszor kérdezett h van e barátnöm de egy kicsit nehéz kimondanom h szeretem!!De csak állandóan ő jár a fejembe!
15/F
Szia :)
Szerintem semmiképp se mond el neki, hanem inkább hívd el sétálni, vagy fagyizni!Azzal többre mész.. azonkívül ha elmondod neki, az nem annyira "romantikus" mint egy séta, és nem tud rögtön mit lépni rá szerintem, hanem meglepődik!...zavarban lesz
Remélem segítettem
:) sok sikert!
Igen, az tökéletes hely, csak ügyelj rá hogy ne nagyon legyen közelben se neki, se neked ismerősöd mert akkor te se, ő se beszéltek "őszintén"vagy nem mertek belekezdeni a témába ilyenek
egyébként fiú vagyok!
Ha esetleg kell az msn em akk írj privát e-mail-t
15:08 ill 15:16-nak igaza van... :DD
Nehogy elmondd neki. Hívd el sétálni és ott beszélgessetek.. Na jó mást nagyon én sem tudok hozzáfűzni az előttem lévő emberke tökéletesen elmondta. :)
Picilány^^ 16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!