Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van szükségem más...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van szükségem más férfiak elismerésére is? ( Csak komoly válaszokat várok)

Figyelt kérdés

3 és fél éve élek együtt a vőlegényemmel. Nagyon szeretjük egymást, csak a problémám az, hogy egy ideje úgy érzem, hogy szükségem van más férfiak elismerésére is, arra hogy tetszem másoknak is. Sosem csalnám meg a páromat(!!!), csak valamiért jó érzés, ha tudom hogy másoknak is kellenék. Volt olyan, aki tudta, hogy van valakim, és mégis tekert értem, nagyon jól esett, pedig tudtam hogy úgysem lesz belőle semmi, annak ellenére hogy tetszett a srác.

Mindig is reménytelenül romantikus típus voltam, és a jelenlegi párom is az valamennyire, de szükségem van arra az igazán felkavaró, perzselő érzésre, amit egy korábbi párommal éltem át régebben. Ő romantikus volt annyira mint én, és azóta ezt másnál sosem tapasztaltam. Tavaly kérte meg a kezem, lehetséges hogy berezeltem? Vagy mi lehet a gond? 26/L

2013. febr. 12. 23:08
 1/5 anonim ***** válasza:
Én ugyanezen mentem át 1 éve...inkább nem mondom mi lett a vége.
2013. febr. 12. 23:10
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
3,5 év együttélés és völegény. Az érzelmed, (bocsi, pi-ád) már érzi, hogy ez nem igazi megállapodás, család, akivel szeretnél maradni. Más kell neked. Kb ennyi.
2013. febr. 12. 23:34
 3/5 anonim ***** válasza:
Lesül az írásodból, hogy csak társadalmi kötelességből vagy vele, merthogy már "ideje" megállapodnod. De persze ez baromság, mindenki akkor állapodik meg, amikor akar. Én várnék még az esküvővel.
2013. febr. 13. 02:35
 4/5 A kérdező kommentje:
Sosem foglalkoztam a "társadalmi kötelességekkel". Az esküvő gondolata távol állt tőlem mert láttam hogy mennyi kapcsolat megy tönkre a házasság után, és abból nem mindig könnyű kilépni. Apáméké is tönkre ment, és anyámnak sokáig nem volt könnyű "szabadulni" a tönkrement házasságból. Ennek ellenére úgy éreztem, hogy Vele más lesz és szeretem, ezért mondtam igent. Bennem változott meg valami. Lehet, hogy csak álomvilágban élek és tökéletes kapcsolatra vágyom, ami nincs.
2013. febr. 13. 10:40
 5/5 anonim ***** válasza:
úgy gondolom, (mivel én is ezt érzem kapcsolaton belül) hogy ez már nem a régi tüzes, romantikus dolog, előbb utóbb nagyon boldogtalan leszel, )mint én) mert nem kapod meg az alapvető dolgokat
2013. febr. 13. 23:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!