Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem tisztel a párom? Én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tisztel a párom? Én adok rá okot, hogy így beszéljen velem?

Figyelt kérdés
Néha elég csúnya szavakkal illet. Ma például az történt, hogy mentünk biciklivel dolgozni( egy helyen dolgozunk)és mondta, hogy menjek előre, amíg ő bezárja az ajtót, veszi a cipőt stb., és majd úgyis utolér, ahogy mindig is, de ma nem ért utol, már majdnem odaértem, megálltam, vártam, elővettem a telefont, hogy hívjam, akkor láttam, hogy már hívott 10 perce... Erre visszahívtam, és elkezd kiabálni és megkérdezi hol vagy f.szfej...? Oké talán azt hitte valami bajom esett, bár ugyanazon az útvonalon feltűnt volna neki, de akkor sem értem miért kell ilyen durván megnyilvánulnia. És utána még ő volt megsértődve, ő nem szólt hozzám. De nem ez az első eset, és amit hiányolok, hogy sosem kér bocsánatot, csak mintha misem történt volna...
2013. febr. 11. 19:08
 1/10 anonim ***** válasza:
74%
Velem így beszélni a párom, gyorsan lapátra kerülne..Tisztelj már annyira, hogy ne hívjon f.szfejnek..
2013. febr. 11. 19:10
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Ex-nek voltak hasonló megnyilvánulásai. Hidd el ez csak rosszabb lesz. Beszélj vele, hogy amennyiben nem hajlandó bocsánatot kérni azonnal elhagyod, ha bocsánatot kér akkor kap egy kis esélyt, amolyan próbaidőt. De még egyszer ilyen hangnemben és ilyen tiszteletlenül beszél veled, szedheti a cókmókját!

Nem hagyd magad te lány! Én nagyon ostoba voltam mert hagytam, és a végén annyira nem volt önbizalmam hogy így 2 év után se hiszem el, hogy BÁRKINEK tetszhetek. Pedig van párom aki imád, és nem győzi bizonygatni, hogy szerinte mennyire szép vagyok. Csak mert velem is úgy beszélt ahogy az ex. (engem leginkább a külsőmmel bántott)

2013. febr. 11. 19:16
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Mert hagyod ne tiszteljen.Ha az első alkalom után helyre raktad volna akkor tudná hány kg-os.Nehogy még magadba keresd a hibát mert a párod egy bunkó.Jobban járnál lecserélnéd.leg közelebb mi lesz lerugja a fejedet??
2013. febr. 11. 19:17
 4/10 anonim ***** válasza:
23%

Mi akkor beszéltünk egymással ilyen csúnyán, amikor 20 mft adósságot szedtünk össze.

Nálatok vajon mi van a háttérben?

Kevés a pénz, rossz a szex, nem akar vki gyereket, ki és miért ilyen elégedetlen?

Miért néz le? Keveset keresel és ez fontos neki, vagy nem lát elég csinosnak? Vmi hiányzik a kapcsolatból neki de lehet hogy neked is. Ami hiányzik lehet, hogy rajtad kívülálló ok miatt hiányzik neki. Gondold át!

2013. febr. 11. 19:19
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Sok hapsim volt, de egy sem vetemedett odáig, hogy így beszéljen velem. Vagy nem hagytam, mert az első hasonló megnyilvánulásnál odébb álltam.

Miért beszél így veled? mert megteheti. Mert így éli ki az agresszióját, legalábbis egyelőre. Van akinek ez bejön. Van aki pedig helyre teszi, ad egy esélyt hogy jobb legyen, aztán a második ilyennél lelép. Különösen hogy oka sem volt arra hogy ideges legyen, legalábbis a leírás alapján. Aztán ki tudja hogy nála hogy csapódott le a dolog.

Azt sem értem minek hívni egymást munkába menet. Mégis mi a fene történne, ha meg történt, már úgyis mindegy és megtudod. nem fél órás késésről van szó. Én nem szeretem ha így rám telepednek.

2013. febr. 11. 19:28
 6/10 A kérdező kommentje:
Nem kevés a pénz, és az ő fizetése alig több, mint az enyém. Nincs miért elégedetlenkednie, legalábbis sosem panaszkodik. Gyereket még egyiken sem akarunk.
2013. febr. 11. 19:29
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Te vagy a hibás, mert az ELSÖ ilyen megnyilvánulás után közölnöd kellett volna, hogy VELED igy nem lehet beszélni, vagy változtat ezen, vagy az exed lett.
2013. febr. 11. 19:31
 8/10 anonim ***** válasza:

Szerintem a háttérben az van, hogy megengedte, hogy így beszéljen vele. Ha továbbra is hagyod, akkor ilyen lesz a családod társalgási tónusa is, ha annyira összejöttök, hogy gyerek is legyen a dologból.

Én az első pillanatban leállítanám. Még mielőtt addig jutunk, hogy késő legyen.

2013. febr. 11. 19:31
 9/10 anonim ***** válasza:
88%

Akkor lehet, hogy kezd fiúsítani, a haverokkal beszélnek a férfiak ilyen csúnyán, megszűnt a nemek közötti különbség.

Újra kellene randizgatni, és elvárni, hogy a nőiességet, finomságot vegye észre benned és azt, hogy zavar a durvaság.

2013. febr. 11. 19:32
 10/10 anonim ***** válasza:
Én nem hagynám hogy igy beszéljen velem. Csak rajtad múlik mit engedhet meg magának.
2013. febr. 11. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!