Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy a párom...

Mit tegyek, hogy a párom többet beszéljen az érzéseiről, gondolatairól?

Figyelt kérdés

Közel 4 éve vagyunk együtt és nagyon sokszor idegesít,hogy ha komoly dolgokról lenne szó vagy kíváncsi vagyok,hogy miért tett valamit vagy miért mondott valamit vagy mi a véleménye valamiről egyszerűen szinte nem mond semmit. Minél jobban faggatom annál rosszabb lesz,de egyre jobban felidegesít vele,hogy semmit se mond.

Jó,azt mondják,hogy a férfiak nehezebben fejezik ki az érzéseiket,de én nem is arra gondolok ,hogy a szerelmét fejezze ki hanem egyéb dolgokra.

Volt már 2 hosszú és komolyabb kapcsolatom és ilyen bajom nem volt egyikben sem.

Egyébként sem túl bőbeszédű. Mit tehetnék,hogy ez változzon? Esetleg ha másnak is ilyen gondja van,akkor leírhatja a tapasztalatait.

2012. jan. 4. 17:52
 1/3 anonim ***** válasza:

Velem ugyanez a szitu. :( Hallgat mindenről, szinte már nem is bízom benne. Nem azért, mert adna okot rá, ezzel a hallgatással kiprovokálja, hisz úgy érzem, másfél éve vele vagyok, de nem ismerem. Ez pedig bizalmatlanságot szül...

A legfájóbb, mikor kiderül, másoknak meg elmond ezt-azt, amiről fogalmam sincs... Általában kerülőúton visszajön hozzám az infó, és fáj, hogy egy idegennek is nyugodt szívvel kitárgyal mindent, akár a kapcsolatunkról is...

2012. jan. 4. 18:08
 2/3 A kérdező kommentje:

Hát ha jobban belegondolok az egyik volt barátomnál volt ilyen,hogy másnak elmondott valamiket (a gondjait)nekem nem és én utána tudtam meg. Ha rákérdeztem,hogy miért akkor azt mondta nem akart panaszkodni.Pff... Dehát kinek mondja el ha nem nekem? Én azért voltam. Nekem bármit elmondhatott volna.Na de ez a múlt.

A jelenlegi barátommal még több gond van. Néha olyan mintha megnémult volna.

2012. jan. 4. 18:22
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem póbáld ki a vízbefolytógató vallató technikát,esetleg szerezz be egy ilyen áramütös nyakörvet
2012. jan. 4. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!