Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, értékelitek azt, ha egy fiú személyesen beszél nektek érzéseiről, hogy mit akar tőletek, meghatna ha ejtene közben pár csepp könnyet is?
"Egy férfi legyen férfias"
A férfiak is emberek,az embereknek vannak érzéseik,ezért néha előfordul,hogy sírnak/ejtenek pár könnycseppet.
A férfi attól férfi,hogy meri vállalni az érzéseit,nem attól,hogy megjátssza a kemény csávót.
Az milyen lenne már,ha a férfiak azt gondolnák,hogy mi nők ne hordjunk nadrágot,csak szoknyát,mert a nadrág férfi viselet,és a nő legyen nőies?
Mert régen a nők nem viselhettek nadrágot,még télen sem,a térdig érő hóban szoknyában mentek,mert nem volt szabad nadrágot felvenniük.
Ha mi most már hordhatunk nadrágot,és egyéb olyat,ami eredetileg férfiaknak készült,a férfiak is nyugodtan sírhatnak...
Egyébként a kérdésre válaszolva,nekem bejönne,persze csak ha szívből mondja,és nem színészkedik.Nem sok férfi meri így felvállalni az érzéseit.Pedig ez igazán férfias.
Kedves kérdező!
Köszönöm a kérdést,engem megríkattál,komolyan...mert el nem tudom képzelni,hogy valaki engem annyira szeressen,hogy könnybe lábadjanak a szemei vallomástétel közben...:)...ha kölcsönös lenne a szerelem,és tudnám,hogy őszinte minden könnycsepp,akkor nagyon meghatódnék...:)
namármost
ha kölcsönös a szimpátia mintahogy írod akkor felesleges könnyezni,fapofa+robothang is elég ahhoz hogy a nyakadba ugorjon
Nem értem, hogy némelyik válaszoló miért mond ilyeneket:
"A színészkedést elitélem", "De az is benne van a pakliban, hogy a szinészkedésed miatt kiröhög és otthagy." Hol utal a kérdező arra, hogy csak megjátszaná? :) Vagy ha egy férfi beszél az érzéseiről az színészkedés? :)
"Egy férfi legyen férfias" - ehhez csak annyit fűznék hozzá, hogy nagy bátorság kell ahhoz hogy őszintén beszélj az érzéseidről. Mint írta is valaki korábban, nem attól lesz valaki férfias, hogy megjátssza a kemény csávót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!