Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lenne értelme így megpróbálni összejönni vele?
Visszahúzódó fiú vagyok. Senkim nem volt még soha, és nem önsajnáltatásból mondom, de úgy néz ki, nem is lesz. Aztán van ez a lány. Egyik barátomon keresztül ismertem meg. Tündérien aranyos kis csaj, kedvesen viselkedik és megértő. Viszont semmiféle "vonzalmat" nem érzek iránta. Ő is pontosan annyira félénk, mint én. Kedveljük egymást, akár azt is mondhatjuk, hogy szeretjük egymást, de egyáltalán nem szerelemmel. Mindketten magányosak vagyunk, és neki se volt még senkije. Szerintetek megér egy próbát, vagy inkább várjak valaki másra (esetleg egy csodára)?
19/F
Rabok legyünk vagy szabadok ez a kérdés válasszatok.. :DDD
Amúgy ismerkedjetek még ne vágj bele semmi érzelem,vonzódás nélkül..
Evés közben jön meg az étvágy ... ismerkedjetek és kiderül ... meg is szerethetitek egymást. A szerelmek azért ritkábban működnek első látásra ... Főleg, ha mindketten zárkózottak vagytok ... lehet csak meg kell ismerni és egy kis kincset lelsz majd benne ...
Ha meg nem, akkor is adhat a későbbiekben egy kis tapasztalatot és önbizalmat ... Ne vágd át, arra figyelj!
Hehh, rátaláltam véletlenül erre a kérdésemre. :D Ha esetleg még valakinek benne van a megválaszoltjainak listájában, annak mondom: semmi nem lett belőle végül. Igazából már fogalmam sincs, hogy mi történt. Arra emlékszek, hogy a szilvesztert együtt töltöttük, de nem történt ott semmi; próbáltam közeledni hozzá (megdicsértem, megöleltem, miegyéb), de vagy nem fogta föl, vagy nem értékelte, vagy nem érdekelte. Aztán egy héttel később már nem is beszéltünk egymással. Legalábbis valahogy így lehetett, de időzavarban vagyok, mert a 2012/3-as szilveszterről van szó, a kérdésem viszont két hónappal későbbi dátummal szerepel.
Egyébként így két évvel később azt mondom, hogy egyáltalán nem bánom a dolgot, mert - bár semmi jogom ilyet mondani, de teljesen őszintén: ő olyan szinten buta (volt legalábbis még akkor), hogy ilyet még ~20 éves lány esetében soha nem tapasztaltam, csak tényleg, bántás nélkül értett, szó szerinti fogyatékosoknál. Na jó, annyira nem durva, de ő tényleg annyira bamba és buta volt, mintha nem is értett volna magyarul. Arra az egyre viszont tisztán emlékszek, hogy még csak nem is hiányzott, miután megszakítottuk a kapcsolatot, az is egyik pillanatról a másikra történt, szó nélkül. Mindketten éreztük, hogy ennek sok értelme nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!