Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Cigány fiú, magyar lány-...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Cigány fiú, magyar lány- esélyek, kilátások?

Figyelt kérdés
Nagyon szerelmes lettem egy cigány fiúba. Nem idealizálom, hanem ismerem minden oldaláról, a rosszabb dolgait is mondjuk úgy. De nagyon megszerettem. Nagyon jó eszű, mélyérzésű, erős akaratú (tudja kezelni a hirtelen haragját)nagyon kedves és még szép is. Viszont nagyon eltérőek az életkörülményeink: én egyke vagyok, neki rengeteg tesója van, mi gazdagok vagyunk, ők nem annyira, nekem több iskolám van, neki nem annyi...Viszont nagyon jól érzem magam vele. A családja többségében kúltúrált, nagyon ápoltak, jól öltözöttek, kedvesek. A szüleimnek már beszéltem róla, anyukámnak is tetszik ahogy így elmondtam, mindig nevet a sztorijain, de szerintem az én szüleim nem igazán örülnének, főleg apukám, sőt a baráti köröm...na ők szerintem egy az egybe le is lépnének...Nagyon nehéz ez ...mert néha úgy érzem semmi keresnivalóm mellette hosszútávon mert túl nagy köztünk az életmódbeli különbség mindennek ellenére. Nehezen élem meg ezt az egészet mert kifáraszt, kifacsar érzelmileg az hogy folyton aggódom merthát nem a legkönnyebb helyzet ez a világon. Úgy érzem sokat kéne feladnom, pl. nem dolgozhatnék, sok emberhez kellene alkalmazkodnom, sokan megbélyegeznének érte és nem tudnék beleszokni egy új, más kultúrába, mert nem vagyok rá képes és néha úgy érzem jobb lenne teljesen elfelejteni ezt az egészet és bele sem kezdeni, mert az egész halálra van ítélve. Meg már arra is gondolok, hogy tuti egyszer elmúlik a szerelem, mi lesz akkor? Ismerek sok vegyes párt és ott a magyar nők nem kerültek valami túl jó helyzetbe, teljesen leépültek. Meg eléggé nem cigányos a külsőm sem, világos szem, haj, bőr, tuti szemet szúrna. Elég nehéz ez,mert a pasi minden értelemben megfelelő, sőt...
2013. febr. 10. 18:35
1 2 3
 21/30 anonim válasza:
70%

Ismerek én is magyar lányokat akik szeretik a cigányokat, de ezek a lányok kicsit buták és ezeket a lányokat mindig 6 - 7-en partizák.

És a végén mindig a legalpárib cigány gyereknél köt ki, mert az leszarja hogy már mindenki végig ment rajta, csak kapjon pi.csát meg szüljön neki puját.

Szép élet ez :)

2013. ápr. 10. 03:09
 22/30 anonim ***** válasza:

Szerintem abba gondolj bele, hogy ha gyereket szülsz, akkor mit szeretnél. Ha cigány lesz a férjed, akkor nagy valószinűséggel még annyi iskolájuk sem lesz a gyerekeidnek, mint neked. Ezt akarod? Hogy nehezen találjanak munkát?

Én hagynám a helyedben, és inkább választanék valaki mást.

2014. jún. 2. 02:31
 23/30 anonim válasza:
68%
Ennyi mocsok rasszista homokot b*szatok szájba anyukátokat :))) nyugodtan legyetek együtt B*szatok! sokat! :)))
2014. nov. 2. 23:19
 24/30 anonim ***** válasza:
83%

Soha! Hangsúlyozom SOHAA!! Nem értettem egyet azzal hogy miért ne lehetnénk azzal akivel szeretnénk, miért kell félnünk attól hogy mások mit gondolnak, elítélnek. FÖLHÁBORÍTÓNAK tartom hogy a saját boldogságunk, véleményünk másoktól függ!!

Mindenkinek meg kell néznie hogy kihez köti az életét mielőtt belevág! Meg kell próbálni kiismerni (szituációkban, gondolkodásban stb) és nagyon sok minden le lehet szűrni a jövőre nézve! Aki pedig egy igénytelen mocskossal jön össze az csak is saját magát minősíti és nyilván meg elégszik azzal/vele.

egy cigány fiú barátnője...20/L

2014. dec. 25. 20:25
 25/30 anonim ***** válasza:
63%

jól van kedves kuruc.info rajongók, örülünk a nézeteteknek, de hagyjátok ki ebből a fasizmusotokat...

Magyar igenis szerethet cigányt. Nincs ebben semmi baj. Ha szerelmes vagy szeresd, ha nem hiszel benne teljesen, akkor pedig nem szerelemről beszélünk.

A cigányság nem rosszakaratú, koszos, rabló, erőszaktévő és gyilkos emberekből tevődik össze... Ugyanezt magyarok is teszik.. nem azért lesz valaki bűnöző, mert cigány, hanem mert nem kap esélyt, mert ti a fasiszta, nagymagyar maszlagaitokkal ki is zárjátok a változás lehetőségét. Igenis van művelt, kulturált, kedves, odaadó, jóakaratú, megbízható és szeretni való cigány.

Én magyar vagyok, de nem nacionalista. Én elfogadok másokat. Én nem hagynám, hogy alapból ide süllyedjenek, mert ez nem az ő hibájuk elsősörban, hanem annak az elfogult szerveztnek a sara ez, amit mi ma Magyar Államnak nevezünk... Nem adnak lehetőséget, akkor ne is várjanak semmit az ég világon.

Egy idézettel fejezném be amit írtam:

"A sivatag és a sár ugyanúgy

Homokszemekből tevődik össze

Hogy hova születsz Te

Abban a sors működik közre

De minden választás és döntés

Attól kezdve Terád hárul

És addig ismétlődik

Amíg a kör be nem zárul"

CSAK A BAJ, HOGY NEM IS ADUNK ESÉLYT RÁ!!!!!

Nyisd ki a szemed nagy magyar, mert ha mi rabok tovább nem leszünk, akkor őket se nyomjuk el, mert ez nem helyes!... Ez rossz fényt vet a magyarokra, mert mi nem vagyunk szemét zsarnokok, ugye?

Akkor ne is viselkedjünk úgy!

2015. máj. 9. 10:53
 26/30 Mephisto19Iris19 ***** válasza:
35%
Szia en Szeptember ota jarok egy magyar cigany fiuval es tok rendes tok jokepu nagyobb rend van a szobajaba mind nalam es sokkal jobban banik velem mind az elozo magyar fiujaim. Tanul dolgozni jar persze kozbe bulizunk is hat fiatal akk miert ne bulizhatna. Szoval tok rendes oszinte es torodunk egymassal. A velemenyem ne foglalkozz a szuleiddel nem ok fogjak eldonteni kivel jarj tudom nehez de muszaj.
2020. dec. 17. 10:56
 27/30 Mephisto19Iris19 ***** válasza:
Es magyar lany vagyok
2020. dec. 18. 15:33
 28/30 anonim ***** válasza:
Na mi lett a végkifejlet ?
2021. nov. 22. 23:44
 29/30 anonim ***** válasza:
Na mi van, te agyatlan ringyusz, felcsinált már ötször a dologtalan strici cigány? Hány kölyköket tartjuk el mi, tisztességes emberek?
2022. jún. 21. 00:22
 30/30 anonim ***** válasza:
26, hát te pont a cigányhoz vagy való, írni nem tudsz egy szót se helyesen. Magyarok és normálisak ezért nem álltak le veled. Legyetek, csak ne szaporodjatok , mert benneteket is mi tartunk el, nem hiányzik a világra több bűnöző purdè.
2022. jún. 28. 11:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!