Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Cigány fiú, magyar lány- esélyek, kilátások?
Szereted?
Ha igen akkor ne a környezeteddel törődj hanem magatokkal.
Kedves kérdező, a problémád sajnos szinte "kézzel" fogható.
Azt mondják a szerelem mindent legyőz. Én meg azt mondom, hogy nem. A cigány és a magyar két nép fog maradni, függetlenül attól, hogy 1 országba vannak és ezen még a politikusok se tudnak törvényekkel változtatni. S most nem a rasszista maszlaggal jövök (mielőtt kifordítanák a szavaimat), hanem a puszta tényekkel. Ha belemégy ebbe, akkor mindig ki leszel szolgáltatva a lenézésnek.
Ajj, nemár.. Most tényleg nem találsz egy ugyanilyen vagy jobb paraméterekkel rendelkező magyar srácot? Attól, h a srác szted nem tróger, a rokonai, a haverjai tuti h nagyrészt azok.. Meg komolyan... Lenne gusztusod egy cigányhoz?
Félretéve az undoromat am tényleg igaz, h a magyar lányok mind leépülnek a cigányok mellett... Én sajnos ismerek nem egy ilyen esetet. A pontos okát nem tudom, de egy idő után egyre igénytelenebbek lettek, a beszédükön, a viselkedésükön is nagyon meglátszott... Ne tedd ezt magaddal!
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!