Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Cigány fiú, magyar lány- esélyek, kilátások?
Itt minálunk is van sok ilyen pár és tényleg ezek a nök mind egytöl egyig leépültek koszosak, bután beszélnek, stb.
Én meg azt mondom akinek ez kell csak csinálja megérdemli!
Nem ok nélkül utálják a cigányokat a világon minden hol!!!
Hát én náci vagyok...
Nem is tudom.
Talán egy koncentrációs táborra kéne inkább költeni a pénzemet.
Én minden szülőnek azt ajánlom, még időbe pofozza fel a lányát!
Én sajnos nem tettem, 17 évesen, csak könyörögtem 8 évig, majd segítettem 13 évig, lakás, kocsi, hitel, és most csak úgy közli a fiú, már nem szereti a lányomat! (33 évesek)
Első jelei, gúnyolta, csúfolta, játszotta a nagymenőt az igényest, kiszolgáltatta magát, el felejtette honnét jött,(10 e Ft-al, a kapcsolatba)
Naivak, buták azok a magyar lányok, akik szóba állnak! Ahogy idősödnek kijön a vér szerinti viselkedés belőlük!
Én is ugyan ilyen helyzetben voltam... nehéz kérdés. De ha büszkén tudod vállalni hogy cigány a barátod, és magadba ezt elrendezed akkor később se lesz gond, ha valaki emiatt lenéz... A kérdés az az hogy te hogyan éled meg ezt szégyelnéd e magad a családod, barátaid előtt? Ha igen akkor semmi értelme belevágni... de ha tudod büszkén vállalni, akkor vágj bele. Nem könnyű, mert sok mindent el kell hogy veszíts, de ŐT megnyered :) és ez felér mindennel.
(Mellesleg én is magyar vagyok, de csakis cigány ember lesz a férjem, sokkal másabb kultúra az tény, de ha egyszer megérted őket akkor eszed ágába se lesz kijönni a cigányok közül)
A kultura az más!
Ilyen idiotát, neked tényleg köztük a helyed rib@nc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!