Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Cigány fiú, magyar lány-...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Cigány fiú, magyar lány- esélyek, kilátások?

Figyelt kérdés
Nagyon szerelmes lettem egy cigány fiúba. Nem idealizálom, hanem ismerem minden oldaláról, a rosszabb dolgait is mondjuk úgy. De nagyon megszerettem. Nagyon jó eszű, mélyérzésű, erős akaratú (tudja kezelni a hirtelen haragját)nagyon kedves és még szép is. Viszont nagyon eltérőek az életkörülményeink: én egyke vagyok, neki rengeteg tesója van, mi gazdagok vagyunk, ők nem annyira, nekem több iskolám van, neki nem annyi...Viszont nagyon jól érzem magam vele. A családja többségében kúltúrált, nagyon ápoltak, jól öltözöttek, kedvesek. A szüleimnek már beszéltem róla, anyukámnak is tetszik ahogy így elmondtam, mindig nevet a sztorijain, de szerintem az én szüleim nem igazán örülnének, főleg apukám, sőt a baráti köröm...na ők szerintem egy az egybe le is lépnének...Nagyon nehéz ez ...mert néha úgy érzem semmi keresnivalóm mellette hosszútávon mert túl nagy köztünk az életmódbeli különbség mindennek ellenére. Nehezen élem meg ezt az egészet mert kifáraszt, kifacsar érzelmileg az hogy folyton aggódom merthát nem a legkönnyebb helyzet ez a világon. Úgy érzem sokat kéne feladnom, pl. nem dolgozhatnék, sok emberhez kellene alkalmazkodnom, sokan megbélyegeznének érte és nem tudnék beleszokni egy új, más kultúrába, mert nem vagyok rá képes és néha úgy érzem jobb lenne teljesen elfelejteni ezt az egészet és bele sem kezdeni, mert az egész halálra van ítélve. Meg már arra is gondolok, hogy tuti egyszer elmúlik a szerelem, mi lesz akkor? Ismerek sok vegyes párt és ott a magyar nők nem kerültek valami túl jó helyzetbe, teljesen leépültek. Meg eléggé nem cigányos a külsőm sem, világos szem, haj, bőr, tuti szemet szúrna. Elég nehéz ez,mert a pasi minden értelemben megfelelő, sőt...
2013. febr. 10. 18:35
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
89%
Nagyon nem jó ötlet vele összejönni,mert nagyon pórul járhatsz.Nekem is volt egy ismerősöm,akinek cigány volt a barátja és a végén kocsival kellett érte menni egy másik faluba a barátja családjához,mert nem akarták elengedni,amikor haza akart menni.Szóval én a helyedben nem kezdenék ki egy olyasvalakivel,akinek a kultúrája szinte szöges ellentéte a miénknek.
2013. febr. 10. 21:17
 12/30 anonim ***** válasza:
86%
A helyedben nem vágnék bele.
2013. febr. 10. 23:01
 13/30 anonim ***** válasza:
88%
Ne csináld, még időben állj le.
2013. febr. 11. 06:26
 14/30 anonim válasza:
91%

Itt minálunk is van sok ilyen pár és tényleg ezek a nök mind egytöl egyig leépültek koszosak, bután beszélnek, stb.

Én meg azt mondom akinek ez kell csak csinálja megérdemli!

Nem ok nélkül utálják a cigányokat a világon minden hol!!!

2013. febr. 11. 15:43
 15/30 anonim válasza:
53%
Hát, az én szüleim máglyán elégettek volna, ha egy cigány hoztam volna haza :D Jobbat érdemelsz, gondolj csak a jövődre! Nagyon sok hátránya lenne, mert normális munkahelyet lehet, hogy nem is kapna a srác, és nem tudom milyen apja lenne a gyereketeknek, mert én csak negatívumokat tapasztaltam a cigányokkal szemben. Meg, ha amúgy is világos a szemed, meg a hajad, ami nagyon szép, és nagyon ritka a mai Magyarországon, inkább te is válassz magadnak hasonló "kaliberű" fiút, ami szerintem neked gyerekjáték lenne. Mivel, kikérted mások véleményét ebben a témában, ezért őszintén válaszoltam. De ne folyásoljon be mások véleménye, azt tedd amit jónak látsz, meg persze amit a szülők engednek.
2013. febr. 12. 00:32
 16/30 Kóteros válasza:
35%

Hát én náci vagyok...

Nem is tudom.

Talán egy koncentrációs táborra kéne inkább költeni a pénzemet.

2013. febr. 24. 11:10
 17/30 anonim ***** válasza:
90%

Én minden szülőnek azt ajánlom, még időbe pofozza fel a lányát!

Én sajnos nem tettem, 17 évesen, csak könyörögtem 8 évig, majd segítettem 13 évig, lakás, kocsi, hitel, és most csak úgy közli a fiú, már nem szereti a lányomat! (33 évesek)

Első jelei, gúnyolta, csúfolta, játszotta a nagymenőt az igényest, kiszolgáltatta magát, el felejtette honnét jött,(10 e Ft-al, a kapcsolatba)

Naivak, buták azok a magyar lányok, akik szóba állnak! Ahogy idősödnek kijön a vér szerinti viselkedés belőlük!

2013. márc. 20. 19:46
 18/30 anonim válasza:
47%
Alpári ge.cik hogy a sok dögtöl csupa rücskös a fejük.
2013. márc. 21. 04:34
 19/30 anonim válasza:
48%

Én is ugyan ilyen helyzetben voltam... nehéz kérdés. De ha büszkén tudod vállalni hogy cigány a barátod, és magadba ezt elrendezed akkor később se lesz gond, ha valaki emiatt lenéz... A kérdés az az hogy te hogyan éled meg ezt szégyelnéd e magad a családod, barátaid előtt? Ha igen akkor semmi értelme belevágni... de ha tudod büszkén vállalni, akkor vágj bele. Nem könnyű, mert sok mindent el kell hogy veszíts, de ŐT megnyered :) és ez felér mindennel.

(Mellesleg én is magyar vagyok, de csakis cigány ember lesz a férjem, sokkal másabb kultúra az tény, de ha egyszer megérted őket akkor eszed ágába se lesz kijönni a cigányok közül)

2013. ápr. 10. 01:57
 20/30 anonim válasza:
36%

A kultura az más!

Ilyen idiotát, neked tényleg köztük a helyed rib@nc.

2013. ápr. 10. 03:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!