Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Létezik olyan, hogy 1-másfél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan, hogy 1-másfél évnél tovább nem tudok 1 kapcsolatban élni? Más is van így vele?

Figyelt kérdés
19 éves vagyok, az előző kapcsolatom 1 év után ért véget, mert megismertem mást és beleszerettem... Most másfél év után ezzel a sráccal változott meg a kapcsolat, színre lépett egy új... Nem testileg vonzódom hozzá, inkább érzelmileg kerültünk közel egymáshoz. Nem tudom mi tévő legyek. Megint tovább lépjek, vagy maradjak a megszokott kapcsolatban... Félek, hogy az új sráccal is csak ennyi ideig lennék együtt, mert akkor is jönne 1 új.. így nem lehet élni..:S Ti mit tennétek? Felejtsem el az újat és próbáljam megmenteni a jelenlegit, vagy 19 évesen lépjek inkább túl?
2009. szept. 5. 22:37
 1/4 anonim ***** válasza:

A mostani barátodat szereted még? Van valami "panasz" rá? Mert ha nincs túl sok (:D), akkor ragaszkodj hozzá, és ne lépj túl. Lehet csak fellángolás. Viszont az is elképzelhető, hogy még nem találtál olyat, akit _annyira_ szeretnél, hogy ha jön más, arra rá se hederíts.

Sárky

2009. szept. 5. 22:57
 2/4 anonim ***** válasza:
Szia! Én nyilván nem látok bele a kapcsolatodba,de szerintem az már eleve rossz jel, ha felmerül benned, hogy új kapcsolatba kellene kezdeni azzal a másik fiúval. Olyan értelemben rossz jel, hogy a jelenlegi kapcsolatod akkor valószínűleg nem mindenben elégíti ki az igényeidet. Talán a jelenlegi barátoddal érzelmileg már nem álltok olyan közel egymáshoz, ezért is vonz a másik fiú. Szerintem, ha a szívedre teszed a kezed és úgy érzed, a jelenlegi kapcsolatodhoz képest másra vágysz, vagy úgy érzed, jobb/ több is lehetne, akkor lépj tovább.
2009. szept. 5. 23:30
 3/4 anonim ***** válasza:
Előző vagyok megint. Még annyit tennék hozzá, hogy 19 évesen még nagyon fiatal vagy. Ilyen idősen szerintem normális, ha több egy-másfél éves kapcsolatod volt. Ez az életszakasz, amikor még keresed a párodat. És az az életszakasz is, amikor a személyiséged még formálódik, amikor még keresed magad. Természetes az is, hogy hasonlóan keresed a párodat is. Évekkel később, mikor már te is még inkább felnőtt leszel, eljön majd a sokéves kapcsolatok ideje is. (És talán eljön az életedben az, ahogy fentebb is írták, aki után már nem fog senki más kelleni:). Most viszont még teljesen normális az is, ha egy-egy évig tartanak bizonyos kapcsolataid. Még keresed magad, és a párodat is.
2009. szept. 5. 23:36
 4/4 anonim válasza:

Szerintem sem baj feltétlen, ha 1,5 éves a leghosszabb kapcsolatod. Ilyen idősen még. Legalább rendes kapcsolataid vannak, és évben mérhetőek.

Bár hozzáteszem, hogy egy kapcsolatért meg kell dolgozni. Könynen ellaposodhat, megszokottá válhat, hétköznapi lehet. De ezt menet közben kell, mert mire odakerültök, már lehet késő.

Egyébként egyszer ezt halottam, nem tudom igaz-e. A szerelem, mint kémiai reakció 1-2évig tart, annál tovább nem. Nah most én ezt elhiszem. Persze az igazsághoz hozzátartozik, hogy tudom, hogy a jelenlegi partneremmbe én 3 év alatt már sokszor beleszerettem. Szó szerint újra szerelmes leszek midnig belé. És ez most nem közhely.

2009. szept. 6. 00:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!