Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A férfiak többsége csak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak többsége csak a szex miatt környékezi meg a nőket?

Figyelt kérdés

Lehet akármilyen rendes meg szép egy férfi a fő célja akkor is az hogy szexuális kapcsolatot létesítse a nővel nem ?

Azért randizik vele azért kedveskedik hogy elérje a célját.

Mit gondoltok erről ?

2013. febr. 10. 09:58
 1/9 anonim ***** válasza:

Sajna ez az alapja mindennek. Csak a felépítés szokott változni.

2013. febr. 10. 09:59
 2/9 anonim ***** válasza:

Hogy igaz. Minden a szexről szól.

23/L

2013. febr. 10. 09:59
 3/9 anonim ***** válasza:
Nyilván az ilyen 17 évesen 5 csajom volt kategóriájú kanok (akikre sok nő bukik) arra mennek. Megoldás kézenfekvő: vagyis nem, mert a nők sose fogják megtanulni hogy kutyából nem lesz szalonna, kár is fél oldalakat írni arról, hogy egy nem társaság középpontja fiú sokkal megbízhatóbb.
2013. febr. 10. 10:00
 4/9 anonim ***** válasza:
ez pont így van ahogy leirtad. de nem kell ezért leszurni minket! ja és aki mást mond az hazudik!
 5/9 anonim ***** válasza:
Alapvetően szinte bármi, amit az ember életében tesz, a szex miatt van, ha végig gondolod. Nem csak férfiaknál, nőknél is. Ez van belénk programozva genetikailag, túlélés és fajfenntartás. Bár szeretjük tagadni és civilizáltnak látszani, minden cselekedetünket ennek vetjük alá.
 6/9 anonim ***** válasza:

Én romantikus természetű vagyok, inkább csak a párkapcsolat céljából ˝környékezem˝ a lányt.

De én is úgy vettem észre, hogy nagyon sokan a szex miatt ismerkednek más nővel a fiúk.

22f

2013. febr. 10. 10:10
 7/9 anonim ***** válasza:
Régebben én is így voltam ezzel, de manapság már jobban érdekel a kapcsolat érzelmi része, minimális szexszel.
2013. febr. 10. 11:25
 8/9 anonim ***** válasza:

Nem csak amiatt azért, de ha már megkörnyékezi, akkor ez a fő cél, nyilván. De attól még akarhat kapcsolatot is.

De ennyi erővel a nők is a szex miatt környékezik meg a férfit. Olyan személyt környékez meg mindenki, aki vonzza... és ha már vonz, akkor szexet is akarsz tőle.

de ez nem azt jelenti, hogy csak azt.

21L

2013. febr. 10. 13:57
 9/9 anonim válasza:
igen azért és ez teljes mértékben kva jó a szex jó segpe punciba szájba mért mi a baj vele :DDDDDDD
2013. febr. 12. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!