Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, elmondjam neki?

Figyelt kérdés
Pár hete együtt élek albérletben barátnőmmel és egy másik csajjal. A másik csaj már az elejétől kezdve rám van kattanva, de én nem bíztattam ilyen téren. Pár napja az történt, hogy barátnőm elutazott és mi ketten maradtunk... ez eddig nem is vlt gond, de egyik reggel arra ébredtem, hogy a csaj lágyan lovagol rajtam. kicsit megilyedtem, de mire felmértem a helyzetet, már megtörtént minden. Barátnőmnek elmondjam? nemm akarok nagy balhét, mert jóban vannak a csajjal.

2013. febr. 9. 16:04
 1/4 carpediem1983 ***** válasza:
mindenképp azzal a csajjal kéne kommunikálni aki lovagolt rajtad, vele tisztázni és ennyi
2013. febr. 9. 16:08
 2/4 anonim ***** válasza:

ha volt barátnőt akarsz

az életben nem hiszi el ezt

2013. febr. 9. 16:08
 3/4 anonim ***** válasza:

Egyik reggel arra ébredtél, hogy lovagol rajtad a csaj?

Ilyen véletlenek nincsenek barátom...

2013. febr. 10. 01:03
 4/4 anonim ***** válasza:

küldd hozzám a csajt :D

rajtam kiélheti lovagló vágyait és téged is békén hagy :P

2013. febr. 10. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!