Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Elmondjam hogy meg csaltam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam hogy meg csaltam vagy sem?

Figyelt kérdés
A tegnap este egy két csokkal meg csaltam a barátnömet szerintetek elmondjam neki. Csak az a szitu h mindig én voltam féltékeny és mondtam h ha meg csalsz egyböl szakitok stb. és pont én estem kisértésbe. (én 22 ő 21 év)

2013. febr. 2. 14:12
1 2
 1/19 anonim válasza:
0%
melyik a szebb?
2013. febr. 2. 14:13
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Igen, mond meg neki, hogy léphessen ki a kapcsolatotokból.
2013. febr. 2. 14:13
 3/19 anonim ***** válasza:
Legyen lehetősége megismerni egy olyan srácot, aki nem ezt fogja vele csinálni.
2013. febr. 2. 14:14
 4/19 anonim ***** válasza:
én egy csókot nem mondanék meg, mert számomra az nem olyan eget rengető dolog..de ha lefekszem valakivel azt megmondanám..
2013. febr. 2. 14:15
 5/19 anonim ***** válasza:
Joga van tudni.
2013. febr. 2. 14:15
 6/19 A kérdező kommentje:
a barátnömet szeretem ! csak na mindenki esik kisértésbe és először csaltam meg életem első megcsalása
2013. febr. 2. 14:17
 7/19 anonim ***** válasza:
47%
Mond el te szemét. (Egyébként fiú vagyok, de undorodom az ilyesmitől.)
2013. febr. 2. 14:17
 8/19 anonim ***** válasza:

6

Érdekes. Minden pasi ezt mondja. Korábban kellett volna gondolkodni. Remélem a csaj olvassa a kérdéseidet, és levonja a megfelelő konzekvenciát és minden jót kívánva neked-lép tovább, és befejezi veled.

2013. febr. 2. 14:19
 9/19 anonim ***** válasza:

kicsit keszekusza az írásod. két csókkal csaltad meg?

az szerintem nem megcsalás, és ha megbántad, és hajlandó vagy messzire lekerülni azt a lányt, akkor nem kell feleslegesen felzaklatnod a barátnődet, a lányok nagyon érzékenyek, és lehet, hogy hiába bizonygatod, hogy szereted, soha többé nem fog megbízni benned

neked kell eldöntened, hogy elég-e neked a párod, de ha máskor is elcsábulsz, akkor nincs jogod magad mellett tartani.

2013. febr. 2. 14:20
 10/19 anonim ***** válasza:
Mondd el neki.
2013. febr. 2. 14:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!