Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért ítélik el sokan ha vki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ítélik el sokan ha vki 22 évesen egy 15 éves lánnyal jár/járna?

Figyelt kérdés

22 éves vagyok. Tetszik egy lány akit már régóta ismerek. Csak az tart vissza hogy ne írjak neki és ne keressem a társaságát hogy ő 15 éves és el tudom képzelni hogy mit szólnának hozzá a szülei és lehet hogy ő is inkább egy 18 év körüli fickót szeretne. A szüleit ismerem régóta, ők is ismernek 5-6 éves korom óta.

Lehet hogy sokan azt gondolják hogy egy huszonéves biztos csak szexet akar egy tizenéves lánytól. Nos én még nem is voltam lánnyal. Annyira tapasztalatlanabb vagyok mint egy tini.

Annak ellenére hogy 22 vagyok, sokan nem is néznek ennyinek, általában 18-19 évesnek néznek és hát a 18-19 éves lányoknak azért idősebb fiú kell aki annyinak is néz ki mint amennyi.

7 év nem sok, főleg később. Pl egy 20 és 27 éves esetében.

2013. febr. 9. 15:25
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
90%

Ugyanazért, amiért elítélik hogy egy 17 éves fiú 10 éves lánnyal járjon. 7 év tényleg nem sok, a szüleim között 13 van és boldogan élnek, de ott két felnőtt került össze.

Attól, hogy van melle még 15 éves és félig gyerek.

2013. febr. 9. 15:44
 12/19 anonim ***** válasza:
22 évesen felnőtt nők iránt kéne érdeklődnöd normális esetben, nem 15 éves kiscsajok iránt.
2013. febr. 9. 16:10
 13/19 A kérdező kommentje:
Érdeklődök én utánuk de a legtöbbnek van barátja.
2013. febr. 9. 16:44
 14/19 anonim ***** válasza:
Ha türelmes vagy és ő is belemegy, akkor szerintem működhet. Előbb-utóbb már ő is akar majd szexet és ha képes vagy fél év-egy évet várni vele, akkor mindenki láthatja, hogy komolyan gondolod. És sok 15 lány szexel már, úgyhogy nem értem ezt a felzúdulást. Ha egy 15-17-18 éves fiú dugja meg, az nem ugyanolyan szex?
2013. febr. 9. 18:56
 15/19 anonim ***** válasza:
Pont ez a gyökér mentalitás az egésznek az oka... túl gyökér vagy hogy a korodhoz illő nőt szerezz, ezért a fiatalabbaknál próbálkozol. Aztán még kifogásokat keresel, hogy a legtöbbnek van barátja... hát rohadtul nem. Ha még igaz is lenne, akkor is ott lenne a kissebbik réteg, akinek nincs. Legyél már férfi, basszus! 22 éves vagy!
2013. febr. 9. 19:34
 16/19 anonim ***** válasza:
én összejönnék vele, megpróbálnám elcsábítani ha tudom akár 22 évesen is, sőt én még különlegesnek is érzem magam ha vki lepedofiloz :) pedig nem vagyok az. Túl sokat gondolkodsz ezen ahelyett hogy azt tennéd amit szeretnél...
2013. febr. 10. 00:00
 17/19 anonim ***** válasza:
Ez szerintem is elég gyér kifogás, hogy a huszonéves nők már foglaltak. Én is huszonéves vagyok (idősebb mint a kérdező) és a huszas éveikben járó barátnőim meg ismerőseim minimum harmada egyedülálló. (Egyébként nekem sincsen pasim, de nekem a kérdező tuti nem kéne ilyen mentalitással, aki 15 éves kislányok után koslat, nem százas.)
2013. febr. 10. 00:07
 18/19 anonim ***** válasza:

Mamám és papám között 23 év van. Mos képeld el, hogy mikor a papám 23 éves volt akkor született mamám. Most hogy nézne ki, ha beront a szülőszobába, hogy bocsánat ő az én nejem lesz, szeretném megkérni a kezét és hogy legyen a gyermekeim anyja?

:D

Még fiatal. Pár év és beérik. Ha hosszútávra tervezel vele akkor meg tudod várni :)

2013. febr. 10. 01:20
 19/19 anonim ***** válasza:

Csak az az igazság hogy az ilyenen esetek nagy részében az van a háttérben hogy a srác nyomorék! Azt gondolják ha összeszednek egy szűz kislányt azt könnyebben tudják irányítaní.Meg mivel tapasztalatlan a lány biztos elég neki a kisebb farok. Ebben hisznek a kérdező és fajtája.

Ha veled minden rendben keressél egy 24-5 éves felnőtt nőt és hajrá!

2013. febr. 10. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!