Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy van az, hogy sokan azt írják, hogy "megismerkedtem egy lánnyal msn-en"?
Figyelt kérdés
Most lehet hülyeséget kérdeztem, meg elvagyok maradva, de hogy lehet valakivel msn-en megismerkedni? Azért kérdezem, mert nekem olyanok vannak fent msn-en akiket már ismerek...:D2009. júl. 4. 02:45
1/3 anonim válasza:
Egyszerü felveszel oylat akit kevésbé ismer vagy akit nem ismersz és tetszik és megismeredXD
2/3 anonim válasza:
Nem ismerted..meg találtad , meg kerested, vagy csak rábukkantál valami közösségi portálon..felvetted msn-re..beszélgettek..és valamilyen módon megismerted :)
3/3 anonim válasza:
Ez az...:D Ha valakit nem ismersz és felveszed msn-re, ott te nem fogod megismerni mert azt ír amit akar, nem látod az arcát hogy mikor mit érez, mikor viccel... Elhagy egy vigyorgó fejet aztán már is nem tudod hogy mi a vicc és mi nem az. Sztem ismerkedni csak előben lehet msn-en csak úgy ha már ismerted akit felvettél, de akkor már elvileg nem is itt ismered meg:D Bocs a hülye fogalmazásért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!