Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ellenzi ennyire? Eléggé rosszul érint.
Figyelt kérdés
Fogyni szeretnék, de a barátom nagyon ellene van. Nem szeretné, ha leadnék 5-6 kilót, szerinte így vagyok jól, ahogy vagyok, ne kínozzam magam, egyek, nehogy bármi bajom legyen, ne tornázzak, mert megerőltetem magam (ebben igaza van, lettek is tünetei). Azt mondja, ő ilyennek szeret, nem is vagyok kövér, csak pár plusz kiló van rajtam, amit ő kimondottan előnyösnek tart. Ha meg azt mondom, hogy mi lesz ha majd ő elhagy, és így nem fogok kelleni másnak, akkor a válasza az, hogy ilyet ne mondjak, ő nem fog elhagyni. Pedig én igazán csak jobban szeretném érezni magam pár kilóval könnyebben...2013. febr. 8. 23:56
11/12 anonim válasza:
Mert így jobban tetszel neki. Az én párom sem örül, ha fogyózok, mert szerinte is sokkal csinosabb vagyok így, de azért elfogadja, hogy én meg jobban szeretnék vékonyabb lenni.
Ha már volt olyan, hogy túlerőltetted magad, akkor jogosan aggódik is. Ne hallgass azokra, akik az egészségüket is kockára teszik, hogy divatosan vékonyak legyenek, mert borzasztó nagy hülyeség! Olyan mozgásformát válassz, ami egészségesebbé tesz és nem tönkre! Meg amit igazán élvezel. Ha a barátod azt látja, hogy boldogabb és egészségesebb leszel és elégedettebb magaddal, majd megnyugszik.
12/12 anonim válasza:
A magasságoddal, és a súlyoddal nem vagy egy nádszál, viszont kövér sem vagy. Valószínűleg épp átlagos alkat. Vannak olyan férfiak, nem is kevesen, akik a húsosabb (nagyobb fenekű, combos) lányokat jobban kedvelik. Lehetséges, hogy a párod is ebbe a kategóriába tartozik, ezért ellenzi, hogy ledobj pár kilót. Másrészt pedig közismert, hogy olykor a fogyókúra kihat a lányok idegrendszerére is (főleg ha koplalnak). Nem hiába mondják, hogy az erősebb lányok kedvesebbek. Lehetséges, hogy hallott, olvasott, tapasztalt hasonló helyzetről, és nem szeretne egy vékony idegroncs, hisztis nőt maga mellett. Vagy mindkettő egyszerre.. Ezt vele kéne megbeszélned, a választ úgyis csak ő tudja megmondani.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!