Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ellenzi ennyire? Eléggé rosszul érint.
Hát fogyhatnál tényleg. Én 154 centivel vagyok 47 kiló, és ilyen alacsonyan nagyon meglátszik minden felesleg.
Próbálj meg elkezdeni mozogni, ha nincs egészségügyi akadálya. Egészséges étrend sem árt.
mert egy ostoba f@sz.
az edzés nem holmi fogyásra való elsősorban,hanem képességek fejlesztésére és az egészség megőrzésére.
az étrend részétől függ,hogy hány kiló leszel.
Fogalmam nincs miért ellenzi, ha te attól jobban érzed magad, akkor csináld, a mozgás, és a jó étrend az egészséghez is nagyon nagy részben hozzájárul, szóval csináld csak!! :)
Talán az lehet az oka hogy ő sem egy görög isten, és fél, ha ledobod a felesleget akkor te hagyod ott őt, mert túl kapós leszel vékonyan, és úgy gondolja könnyebben betalálnának más pasik. Ezért inkább a saját szintjén akar tartani, mert úgy érezheti hogy ezzel túlnőnél rajta.
De ez a te életed, nem az övé. Én is szeretek sportolni, és rájöttem hogy szinte több lányt taszít egy igazán kidolgozott sportos alkat mint amennyit vonz, pedig eredetileg pont azért kezdtem el. Viszont most már magamért csinálom, nekem ez így jó, így érzem jól magam és kész. Ebbe se a barátnőm, se más nem szólhat bele, a saját testi, lelki épségemhez járulok hozzá, ha nem tetszik, ott az ajtó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!