Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyit fizetne nekem egy bulvárlap azért, ha bizonyítani tudom, hogy egy nős híresség szeretője voltam?
Ja, persze, de amikor írtam 32%-on voltam, azt nem ő hozta össze egyedül (hacsak nincs sok regisztrációja).
Csak azért kérdeztem, mert az elején mindenki hasonló véleményen volt, ők 100%-ot kaptak, és nem értettem, mi volt ennyire irritáló az én posztomban.
Valószínűsítem amíg a szeretője voltál kérdező,addig kaptál tőle ajándékokat és lehet,hogy anyagilag is támogatott.
Most viszont,hogy már nem tart Rád igényt,(lehet,hogy lecserélt téged egy jobbra),így már Te dühből ilyent művelnél.
Sajnállak,hogy ilyen ostoba vagy!Talán abban a hitben voltál,hogy érted majd ott hagyja a családját...
Ebből a vizes lepedő ráhúzásból Te fogsz rosszabul kijönni...
U.i.:Csak megnyugtatásnak írom,hogy szerintem rajtad kívül,veled egyidőben több szeretője is volt.
hm
ki volt?orbán viki?:)
v színész,énekes?:))
ha kiadod bulvárnak,jobban szenvedsz,mint most
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!