Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyit fizetne nekem egy bulvárlap azért, ha bizonyítani tudom, hogy egy nős híresség szeretője voltam?
szerintem megbánnád..
nem érne annyit az az összeg, amibe a cikk után sokan néznének, már bocsi.
erről most annak a szakács pasinak, Kovács Lázárnak az esete jutott az eszembe, szánalmas volt az a nő, hogy ország világ előtt teregette ki a magánéletüket, holott már lerendezett ügy volt, a felesége is tudott róla..
szóval ha mindenképpen "bosszút" akarsz állni, már eszközöket is be lehet vetni..
amúgy felvetted, ahogy szexeltek??
"Magánvéleményekre nem vagyok kíváncsi!" - Ez nem így működik! Ha bemégy a boltba, ott nem kérsz magánvéleményt, mert a termékért fizetsz, itt SZÍVESSÉGET kértél, ez k*rva nagy különbség. Másrészt meg minket miért érdekelne, hogy te kíváncsi vagy e a véleményünkre?
"Baromira megérdemli, csúnyán átvert." <-> "Mennyit fizetne nekem egy bulvárlap"
Az igazi őszinte, gerinces bosszú: ha megbántottak, övön alul, a gyenge pontra mész, ha meg már ott van, akkor miért is ne csinálnál pénzt belőle... Emberi méltóságod ékes bizonyítéka, hogy képes lennél kiárusítani a saját magánéleted, csak azért, hogy neki is fájjon. Ha tényleg ütős sztori lenne belőle, akkor te lennél ország-világ r1banca, de megéri, mert talán ő is szív belőle - más kérdés, hogy mint híresség, még az is lehet, hogy szívességet is tennél neki az ingyen sajtóval...
Az összes ilyen vamzer fotóért 10000 ft jár.
Neked ennyiért megéri tönkre tenni?
Ha valaki szeretője voltál,eleve nem lehetsz valami okos...
Kérdezz meg pár ujságot,ne minket,és tényleg undorító vagy.
Én spec. utálom a bulvárlapokat. Nem olyan kiadónál vagyok, hanem egy másiknál.
Igazából szerintem csúnya dolog mással kavarni, ha van valakija, ennek a teteje ha kipakolják. Ezenkívül utálok minden bulvárújságot + a tv-be a híreket, mert ezek mind rajongások. Ráadásul a sok (elnézést!) hülye szídja a sztárokat, hogy milyen gazdagok/népszerűek és közbe annyi esze nincs, hogyha kihagyná az életéből a bulvárújságot meg a többi ilyen fenét, akkor nem pénzelné őket.
Ugye tisztában vagy vele, hogy rohadtul te fogod megszívni ezt az egészet és jól meghurcolnak majd páran a való életben? :D
Jól gondold meg. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!