Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kell-e valamit bizonyítani?

Figyelt kérdés
Sokszor megfigyeltem már azt itt is, meg élőben is, (főleg srácoknál), hogy párkeresésnél egyesek nem úgy fogják fel a dolgokat, hogy na jó akkor most megismerkedek xy-al, jól elleszünk, satöbbi, hanem úgy indulnak neki pl 1 randinak, mintha ettől függne az, hogy élnek-e, vagy halnak. Dúl a megfelelési kényszer. De ez a teljesen hétköznapi életben is megfigyelhető. Miért? Értem én, hogy evolúció, meg az erősebb a jobb, alfahímnek kell lenni, a madárcsaj azzal a madársráccal jön össze amelyik szebben csiripel, meg amelyiknek szebb a tolla, de most komolyan az emberek is így nyomják? Egy nagy verseny ez az egész élet? Verseny a nők/pasik kegyeiért?
2012. aug. 4. 13:26
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha ötödszörre vágnak a barátzónába egymás után, akkor elgondolkozol, hogy lassan sikeresnek is kéne lenni.
2012. aug. 4. 13:32
 2/4 anonim ***** válasza:

pontosan.

egy randin pl. így megy. az 1. benyomás nagyon fontos, azzal kelted fel az érdeklődését. és erre csak 1 lehetőséged van. ezért van ez a megfelelési kényszer.

2012. aug. 4. 13:33
 3/4 anonim ***** válasza:

"most komolyan az emberek is így nyomják?"

Miért te mi vagy, madárfiú ?

Egyébként a mai világ undorítóan felszínes, igen.

2012. aug. 4. 13:39
 4/4 A kérdező kommentje:
nem vagyok madárfiú. GÉP vagyok :D
2012. aug. 4. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!