Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek túlreagáltam?

Figyelt kérdés
Nem szoktam ilyen kérdéseket kiirogatni de kíváncsi vagyok más véleményére . Az a lényeg hogy 9 hónapja együtt vagyunk a barátommal és neki előttem volt 2 komolyabb és pár laza kapcsolata , azaz neki nem én voltam az első , de nekem minden téren ő . 2-3 hete lehettünk együtt amikor zavarni kezdett hogy mesélget a régi kalandjairól , az exeiről . Sokat veszekedtünk miatta , de megbeszéltünk elmesélt mindent és mostmár nem zavar túl tettem magam rajta . Aztán már tudtuk egymás jelszavát Facebookon elolvastam pár levet amire kíváncsi voltam és kiderült hogy amíg ismerkedtünk ő egy másik lányt ( az egyik rokonomat ) döngette , de nem haragudtam rá mert hát mi közöm lenne hozzá nem voltunk együtt . Aztán pár hónappal később elment bulizni a haverjával és elmesélte hogy egy lány megakarta csókolni , de ő eltolta magától . Nem haragudtam , büszke voltam hogy ezt csinálta . Tegnap megkérdeztem tőle h tényleg nem volt e semmi hiszek neki csak jól esett még egyszer hallani . Aztán 11kor mondta hogy fáradt leléptünk mind a ketten . Ma pedig ott voltam nála és valamit elnyomtam a billentyűzeten és beadta az előzményeket nem akartam megnézni léptem volna ki csak megláttam a lány nevét .( aki megakarta csókolni ) . Néztem jobban és láttam hogy fél 12kor a képeit nézegette . Számon kértem hogy mért kell azt mondani h lelép meg hogy mért nézegeti ő hajnal 1ig a képet , de csak vita lett vége . Közöltem neki hogy hagyjuk a kapcsolatot . Túl reagáltam?
2013. febr. 7. 14:50
 1/4 A kérdező kommentje:
ja még annyi hogy nagyon szeretjük egymást és hogy nem gondoltam komolyan hogy ezt mondtam csak rosszul esett hogy hazudott
2013. febr. 7. 14:52
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyon úgy vagyok vele, hogy a legkisebb mértékig is támadnak ambivalens érzéseim, és rosszul érzem magam. Illetve semmi kedvem sincs ahhoz, hogyha elmegy a csajszi bulizni, görcsben álljon a gyomrom, hogy vajon mit csinál, mert kinézem belőle. Nem reagáltad túl, hidd el, általában ha már felmerül ilyen dolog, hogy szeret ismerkedni, és kinézed belőle, akkor hagyjad.
2013. febr. 7. 14:54
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem reagálod túl, a pasid sunyi.
2013. febr. 7. 14:57
 4/4 anonim ***** válasza:
Osztom a véleményt:ha valakiben nem tudsz száz százalékig megbízni,mert kételyeid és rossz érzéseid támadnak Vele kapcsolatban,akkor ott általában nem véletlenül vannak ilyen megérzéseid.A sok negatív érzésnek általában oka van.Szóval szerintem sem reagáltad túl,egy kapcsolat az legyen teljesen tiszta.Az már eleve nem jó,ha bárki is képbe kerül,vagy ilyen probléma felmerül.Itt jön el szerintem az a pont,amikor hagyni kell a dolgot,bármilyen nehéz is.Ahol az elején ilyeneken megy a vita,abból nem sok eséllyel lesz később kiegyensúlyozott kapcsolat.Tapasztalat.
2013. febr. 7. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!