Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megbántott a barátom, én meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megbántott a barátom, én meg túlreagáltam a dolgot. Szerintetek?

Figyelt kérdés

Egy üzenetváltást néztem a minap a pasim telefonjába (ő is folyton nézi az én telefonomat, így hát én is az övét), mikor is egyik barátnőjével beszélgetett (rólam). A helyzet az, hogy én csúnyán túlreagáltam, nagyon sértőnek találtam azt amit írt rólam, és majdnem szakítottam vele.

Ő viszont nem nagyon foglalkozott azzal, hogy én "majdnem" elhagytam őt. Nem ő akadályozta meg a szakítást, hanem az, hogy szerelmes vagyok belé. Ő tulajdonképpen nem igazán kért bocsánatot és ha kért is, csupán azért, mert rámtört a sírás. Megbeszélni sem beszéltük meg a dolgot, mert ha szóba hoztam, nem nagyon figyelt rám.

Mintha nem is törődne az érzéseimmel... Mintha neki mindegy lenne, ha szakítanánk... Még én akartam megbeszélni vele a dolgot, ő csak néha-néha válaszolgatott, hogy "kedvesem szeretlek, megteszek érted bármit amit kérsz", de a témával kapcsolatban nem sok mindent mondott.

Ezek után jogosan feltehetem a kérdést, hogy vajon ő most csupán nem foglalkozik velem, vagy egyáltalán nem is szeret? Vagy csak untatja a téma?

2013. febr. 2. 15:18
 1/7 omba ***** válasza:
100%

Nem "minta" - nem nagyon törődik az érzéseiddel, ha bármit megtesz, kezdhetné azzal, hogy komolyan veszi ezt a problémádat. ANNYIRA nem nagy dolog.

Amúgy mi sértőt írt?

2013. febr. 2. 15:23
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez csak egyre rosszabb lesz, nagyon nyeregben érzi magát, csak akkor mond ki a szakítást ha azt tényleg komolyan gondolod, mert így egy idő után nem vesz majd komolyan. :/

Hamár nemtörödik az érzéseiddel akkor már bukta a kapcsolat.

2013. febr. 2. 15:27
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Lévén,hogy nem tudjuk a konkrétumokat,ezért nem tudjuk,hogy túlreagáltad-e.

Amúgy ha ennyire letoj,szerintem hagyjad.

2013. febr. 2. 15:27
 4/7 A kérdező kommentje:

Ide nem akarok írni konkrétumot... :(

De aki segítene azzal szívesen megosztanám privát üzenetbe, mert most nagyon a padlón vagyok és egyedül érzem magam...

2013. febr. 2. 15:30
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem értetek egyet a sértéssel kapcsolatban.
2013. febr. 2. 15:37
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem leírhatod.
2013. febr. 2. 16:03
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, milyen gyakran van ilyen 'kitörés', na meg mi volt, amit írt rólad.. Ennek fényében tudnám csak megítélni a helyzetet, leírnád privátban?

24/N

2013. febr. 2. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!