Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbántott a barátom, én meg túlreagáltam a dolgot. Szerintetek?
Egy üzenetváltást néztem a minap a pasim telefonjába (ő is folyton nézi az én telefonomat, így hát én is az övét), mikor is egyik barátnőjével beszélgetett (rólam). A helyzet az, hogy én csúnyán túlreagáltam, nagyon sértőnek találtam azt amit írt rólam, és majdnem szakítottam vele.
Ő viszont nem nagyon foglalkozott azzal, hogy én "majdnem" elhagytam őt. Nem ő akadályozta meg a szakítást, hanem az, hogy szerelmes vagyok belé. Ő tulajdonképpen nem igazán kért bocsánatot és ha kért is, csupán azért, mert rámtört a sírás. Megbeszélni sem beszéltük meg a dolgot, mert ha szóba hoztam, nem nagyon figyelt rám.
Mintha nem is törődne az érzéseimmel... Mintha neki mindegy lenne, ha szakítanánk... Még én akartam megbeszélni vele a dolgot, ő csak néha-néha válaszolgatott, hogy "kedvesem szeretlek, megteszek érted bármit amit kérsz", de a témával kapcsolatban nem sok mindent mondott.
Ezek után jogosan feltehetem a kérdést, hogy vajon ő most csupán nem foglalkozik velem, vagy egyáltalán nem is szeret? Vagy csak untatja a téma?
Nem "minta" - nem nagyon törődik az érzéseiddel, ha bármit megtesz, kezdhetné azzal, hogy komolyan veszi ezt a problémádat. ANNYIRA nem nagy dolog.
Amúgy mi sértőt írt?
Ez csak egyre rosszabb lesz, nagyon nyeregben érzi magát, csak akkor mond ki a szakítást ha azt tényleg komolyan gondolod, mert így egy idő után nem vesz majd komolyan. :/
Hamár nemtörödik az érzéseiddel akkor már bukta a kapcsolat.
Lévén,hogy nem tudjuk a konkrétumokat,ezért nem tudjuk,hogy túlreagáltad-e.
Amúgy ha ennyire letoj,szerintem hagyjad.
Ide nem akarok írni konkrétumot... :(
De aki segítene azzal szívesen megosztanám privát üzenetbe, mert most nagyon a padlón vagyok és egyedül érzem magam...
Attól függ, milyen gyakran van ilyen 'kitörés', na meg mi volt, amit írt rólad.. Ennek fényében tudnám csak megítélni a helyzetet, leírnád privátban?
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!