Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért játszik velem? Szerintetek tudja, hogy mennyire megbántott?
Sziasztok!
16 éves lány vagyok, az a ritka fajta, aki még nem feküdt le senkivel. Úgy szeretném elveszíteni a szüzességem, hogy megbízok a másik félben, és ez most nem áll fent. Egy srácot már ismerek legalább 3 éve, és elég régóta szerelmes is vagyok belé. Nyáron összejöttünk. Minden tökéletes volt, elmondtam neki, hogy nekem ő lenne az első, és legyen kicsit türelmesebb. Nem volt ezzel semmi problémája. Aztán mégis azt mondta maradjunk barátok. Elég rosszul esett, mert előtte meg azt mondta, hogy szeret... 2 hónapig nem kerestem, próbáltam elfelejteni, amikor ő keresett meg. Azt mondta mindig rám gondol, és még mindig szeret. Majd megcsókolt. 1 hét után azonban előtte taperolt más lányokat, és a fülem hallatára bókolt nekik. Nem volt éppen józan. Sokat sírtam akkor, ezt a barátai elmondták neki. Most újra keres, pont ugyanaz a szöveg, mint a múltkor. Eddig sem hagytam, hogy lefektessen, most se fogom. Még bocsánatot sem kér. Az a baj, hogy én szeretem őt, még ezek után is. Most pont sikerült elhitetnem magammal, hogy másoknak is tetszhetek, és nem csak 1 pasi van a világon, mert rohadt kicsi az önbizalmam. De még mindig szeretem. Nem akarok többet szenvedni. Ő tudja, hogy mennyi fájdalmat okoz? Miért nem hagy már békén?
16 éves, nem feküdt le senkivel.
ez mióta ritka? csak ki akarsz tűnni mert feltűnési viszketegséged van!!!
on:
mondd el neki, hogy hagyjon békén.
Ugye tudod, hogy csak a szüzességed kell neki?
és azért hagyott ott, mert abban reménykedett, hogy majd azt is beleszámítod a "várakozásba" ő meg addig dug mást. Praktikus, mi?
Kétlem, hogy tisztában van vele. Szerintem szakíts meg vele minden, te tényleg minden kapcsolatot. Ennek így semmi értelme, hogy csak húzza az agyad, te meg szenvedsz. :/
(Egyébként annyira tényleg nem ritka a 16 éves szűz lány, én egy csomót ismerek. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!