Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek én milyen vagyok első ránézésre?
amúgy iszonyatosan önbizalom hiányos vagyok :S :) ezért kérdezlek meg titeket :)
szerintetek lehet barátom?
17/L
nagyon nagyon aranyos vagy áh :)
de komolyan :) áh ...
szerelmes lettem ^^
31-es: És ha ezeket a képeket facebookra töltötte volna fel, szerinted onnan nem lehet letölteni és felrakni egy ribancos oldalra?
És ez nem "mindenféle kép", hanem egy normális kép magáról.Mi ezeken a képeken olyan r*bancos szerinted?
oké de nagyonvigyázz magadra és a szépségedre és ne vágasd le a hajad!! Sztem nemtettem semmi rosszat nemtudom miért ne járunk 1máshoz illenénk sztem te pont olyan vagy mint én nekem jó a humorom.na nembaj nemjöttösze evan kész Ég Veled pussy szia!! keresek másik csajt Hello!
üdv: MR.James Carter
# 29/39 Időpont tegnapelőtt 15:00
miért is vagyok bunkó?
a többieknek nagyon köszönöm a bíztatást nagyon jól esik :DD fontos nekem mások véleménye :) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!