Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak szeretnek segíteni egy nőnek?
Figyelt kérdés
Mármint ha valamilyen kéréssel fordulok hozzá hogy "Nem találok el XY helyre" vagy "Nem tudom hol vehetnék XY dolgot" "Nem tudom milyen telefont vegyek" stb.
Ha ilyenben kérek segítséget akkor az gáz? Amúgy nem szorulnék rá a segítségére, de valami kezdő téma jó lenne...
2013. febr. 7. 14:03
11/14 anonim válasza:
Igen szoktunk segíteni, a hiedelemmel ellentétben nem vagyunk mind bunkók.
12/14 anonim válasza:
Egyébként a cipekedéssel kapcsolatban elég vegyesek a tapasztalataim. Volt olyan, hogy költözködtem másik albérletbe, mégis végignézték a házban lakó FÉRFIAK, ahogy szerencsétlenkedek a cuccok lehordásával. Pedig ráértek volna, ott álltak és lestek. De volt olyan is, hogy egy nagyon kedves srác kivette a kezemből a 1000 kilós utazótáskámat és egészen az Erzsébet hídtól elcipelte nekem a Ferenciek teréig a metróig. Pedig nem is arrafelé volt dolga. Szóval tök változó.
13/14 Patrik24 válasza:
12.
:D Hát azért nem gondolod, hogy azért mert valaki férfi azzal töltse a napját, hogy a városban nehéz cuccokat cipelő nők táskáit hordja. Mintha nem lenne más dolga. Ekkora hülyeséget is régen hallottam:D:D:D:D:D
14/14 A kérdező kommentje:
Na beszéltem a kiszemeltemmel, megkérdeztem hogy "Milyen telefonod van? És az jónak számít?" meg ilyen hülyeség, kb 2 mondattal lerendeztük a témát, majd áttért arra hogy "Egyébként volna kedved eljönni velem találkozni?"
Azt hiszem bejött a dolog :D
2013. febr. 7. 19:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!