Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak szeretnek úgy csókolózni egy lánnyal, akinek szájfényes, rúzsos a szája?
Vannak ám csokis meg egyéb illatú szájfények. Tök királyak. Kicsit zsíros érzés lesz tőle a szám, de ha ragyogó szemekkel bámuljuk előtte egymást a lánnyal, akkor nem is veszem észre.
Szóval igen, szeretek úgy is csókolózni. Mondjuk rúzsos lánnyal kevéssel csókolóztam.
Persze.Tudod milyen jó azt az idegen anyagod ízlelni?
Nyalogass egy kis gumilabdát és megtudod milyen is az.
én szeretem lecsókolni a barátnőmről főleg amelyiknek olyan gyümölcsös íze van... meg szeretem ha mondjuk piros rúzst használ mer szexi. igazából ő az aki nem hagyja h megcsókoljam mer ugye fél h lejön.
szal nem mindenki utálja :D
h mi a természetellenes, az meg mindenkinek más. vkinek már a szőrtelenített hónalj is az kb, vkinek meg az se gáz ha tele van aggatva vki piercingekkel, mert pl azt nézi h illik e az egyéniségéhez v nem. én is ez utóbbi vagyok inkább.
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!