Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A férfiak szeretnek segíteni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak szeretnek segíteni egy nőnek?

Figyelt kérdés

Mármint ha valamilyen kéréssel fordulok hozzá hogy "Nem találok el XY helyre" vagy "Nem tudom hol vehetnék XY dolgot" "Nem tudom milyen telefont vegyek" stb.

Ha ilyenben kérek segítséget akkor az gáz? Amúgy nem szorulnék rá a segítségére, de valami kezdő téma jó lenne...

2013. febr. 7. 14:03
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Hát én férfi barátoktól kértem segítséget ilyen témában, ők szívesen segítettek. De én komolyan segítséget kértem, nem ürügynek használtam, hogy beszélgetést kezdeményezzek. :D Szóval nem tudom. Valszeg a segítség meglesz. :D
2013. febr. 7. 14:04
 2/14 legly ***** válasza:

Én szívesen segítenék, hiszen én se tudok mindent, s én is szoktam segítséget kérni.

Üdvözlettel

Legly

2013. febr. 7. 14:05
 3/14 anonim ***** válasza:
Hová tartasz cicabogár?
2013. febr. 7. 14:05
 4/14 anonim ***** válasza:
Érdekes, nem vagyok nagyvárosi, de hétvégén Pesten jártam. Ha egy férfi jött volna oda bármit kérni, vagy kérdezni (jó néhányszor előfordult), akkor egyszerűen elmentem mellettük, mintha nem is beszélném a nyelvet. De amikor az első lány odajött hozzám valami "segíts ennek-annak" hülyeséggel, reflexből leálltam vele beszélgetni. Furcsa.
2013. febr. 7. 14:06
 5/14 A kérdező kommentje:
Csak az az egy bajom van vele, hogy majd egy tehetségtelen ügyetlennek fog gondolni, hogy ilyeneket nem tudok. Mert így ezzel úgy csinálok, mintha hülye lennék... :D
2013. febr. 7. 14:08
 6/14 Patrik24 ***** válasza:
4.es akkor elég bunkó módon viselkedtél.
2013. febr. 7. 14:11
 7/14 anonim ***** válasza:
Patrik24: Ők is kéregetni jöttek volna oda, csak rosszarcúak voltak, szóval... A lányban legalább gyönyörködtem.
2013. febr. 7. 14:13
 8/14 anonim ***** válasza:
én szeretnek, addig ameddig informatív a dolog, ha már csak személyes ürügy, hogy hozzám szóljanak, akkor elkezd zavarni, ami kiül a fejemre, és akkor tök jó, mert az tök cuki...
2013. febr. 7. 14:25
 9/14 anonim ***** válasza:

Ha valaki ugyanúgy ürügynek használja a segítségnyújtást, mert mondjuk tetszel neki, akkor bejöhet a számításod. Persze lehet, hogy alapból segítőkész, akkor úgyis kiderül, hogy "csak" emiatt segített, nem másért.

Sose ismerkedtem így, talán pont azért, mert nem szeretem megjátszani a hülyét vagy bénát, mindig abban kértem segítséget, amivel tényleg gondom volt. Még így is megeshet, hogy közelebb kerülsz valakihez, tehát valódi segítségkéréssel és -nyújtással.

2013. febr. 7. 14:27
 10/14 anonim ***** válasza:
Én a bevásárlócekkeremet/nehéz táskámat szoktam cipeltetni pasikkal, de erre sem szoktam külön kérni őket. Ha nem ajánlja fel a segítségét egy cipekedő lánynak, holott megtehetné, akkor az úgyis egy tuskó, ilyenhez nem szólok. Tájékozódásban, információkeresésben magam oldom meg a problémát.
2013. febr. 7. 15:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!