Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, ti ódzkodtok az olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti ódzkodtok az olyan lányoktól, aki nem tervezi, hogy valaha is gyereket akar?

Figyelt kérdés
Amikor párkapcsolatban vagyok és felmerülnek az ilyen kérdések, hogy hosszútávon, stb...én mindig kifejtem, hogy nem szeretnék soha gyereket. Jó, még én is szinte gyerek vagyok, de nem hiszem, hogy valaha is fog ez változni. Számomra fontosabb inkább a munka, a siker, stb..egy gyerek nagyon elcseszné az egészet, meg aztán tudom, hogy jó anya lenni, sosem szerettem a gyerekeket, kifejezetten kerülöm őket. Van, amikor ha ezeket így elmondom egy fiúnak, akkor egyszerűen nem tudja hová tenni és pár hónap múlva szakítunk, mondván, hosszútávon nem biztos, hogy illenénk egymáshoz. És nem ez az egyetlen eset, hogy azt tapasztalom, a fiúk kerülik az ilyen lányokat. Miért?
2013. febr. 7. 01:55
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
0%
Én is így gondolkodtam mint te, aztán rájöttem, hogy egy igazán nagy szerelem felülírja az ilyet. Jött tehát a nagy szerelem az életembe, és akkor már épp ellenkezőleg arra vágytam, hogy gyereket szülhessek az imádott férfinak. Szóval ezen múlik. Én is meg voltam győződve arról, hogy kell a francnak gyerek, csak hátráltat..stb. Majd te is másképp fogod gondolni, ha egyszer igazán szerelmes leszel..
2013. febr. 7. 11:42
 22/22 anonim ***** válasza:

engem nem zavarna, mert 25 éves létemre szinte kizártnak tartom, hogy valaha is legyen gyerekem. nem azért mert annyira nem szeretnék, hanem mert kizárt, hogy találok olyan nőt akivel ezt fel is vállalnám. szóval engem nem rosszul ez a kijelentés.

25F

2013. febr. 7. 12:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!