Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, ti ódzkodtok az olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti ódzkodtok az olyan lányoktól, aki nem tervezi, hogy valaha is gyereket akar?

Figyelt kérdés
Amikor párkapcsolatban vagyok és felmerülnek az ilyen kérdések, hogy hosszútávon, stb...én mindig kifejtem, hogy nem szeretnék soha gyereket. Jó, még én is szinte gyerek vagyok, de nem hiszem, hogy valaha is fog ez változni. Számomra fontosabb inkább a munka, a siker, stb..egy gyerek nagyon elcseszné az egészet, meg aztán tudom, hogy jó anya lenni, sosem szerettem a gyerekeket, kifejezetten kerülöm őket. Van, amikor ha ezeket így elmondom egy fiúnak, akkor egyszerűen nem tudja hová tenni és pár hónap múlva szakítunk, mondván, hosszútávon nem biztos, hogy illenénk egymáshoz. És nem ez az egyetlen eset, hogy azt tapasztalom, a fiúk kerülik az ilyen lányokat. Miért?
2013. febr. 7. 01:55
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
én inkább a többitől ódzkodom
2013. febr. 7. 02:32
 12/22 anonim ***** válasza:
70%

9/ 02:20

Afrikában nem buták az emberek, csak tájékozatlanok és mások az értékrendjeik, szokásaik, mint pl. egy nyugati embernek. Úgyhogy legközelebb ne legyél ilyen buta és mellőzd az ilyen kijelentéseket. :)

A kérdésre rátérve. Először is nem tudom mennyi idős vagy, de én kb. 20 éves koromig nem akartam gyereket. Most is úgy vagyok vele, hogy ok cukik meg aranyosak, de azt is messziről és lehetőleg pár óráig. Zavar, ha egy neveletlen gyereket látok, akinek az anyja mindent megenged és a világért nem szólna ám rá, mert az ő kicsi fia maga a messiás, akinek mindent szabad. Ilyenkor elmegy a kedvem a gyerekektől egy jó időre. Viszont, ha belegondolok, hogy lesz egy férjem, akit mindennél jobban imádok, akkor lehet jól esne, ha lenne belőlünk egy közös dolog. Egyébként annyira nem görcsölök rajta. Ha lesz lesz, ha nem nem.

Az meg hülyeség, hogy szürke lesz az életed (valaki írta), mert ismerősöméknek sincs gyerekük. 60év körüliek és olyan tartalmas életet éltek eddig, hogy irigylésre méltó. Sok idejük van egymásra, utazgatnak ilyesmik.

2013. febr. 7. 02:38
 13/22 anonim ***** válasza:
0%

#12 csak egy gond van azzal ami írtál.

Most még együtt vannak, de ha valaki meghal akkor a másik egyedül marad. Ezen kívül a többivel úgy egyet is értek :)

2013. febr. 7. 02:51
 14/22 anonim ***** válasza:
63%

Tegyük fel hogy megismerek egy nőt,együtt lehetünk hónapokig is simán minden gond nélkül menne,de ha családról kezd el beszélni,meg arról hogy mikor szeretne gyereket, akkor....pápá ennyi volt. -.- onnantól kb véget érne az élet...

Érdekes hogy te is így látod a dolgokat,inkább a nők szoktak babán gondolkodni 20év körül.

Én nem kerülöm az ilyen lányokat mint te,sőt őket keresem!VÉGRE EGY CSAJ AKI NORMÁLISAN GONDOLKODIK!!! ,komolyan mondom nem találkoztam még ilyennel :) most már legalább tudom hogy létezik.

Ha gondolod írhatsz privátban,biztos hogy el tudnánk erről beszélgetni,meg másról is ha ennyire egyezik az álláspontunk ^^

2013. febr. 7. 03:03
 15/22 anonim ***** válasza:
0%
Mért gondolkodik normálisan? 40 évesen akar szülni és visszamaradott lesz a gyerek az jobb? 25 év körül már jó, ha szül egy nő. Az más kérdés, hogy milyen az anyagi háttér.
2013. febr. 7. 03:07
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

#14. vagyok.

Miért akarnám elrontani az életem egy házassággal meg gyerekkel,ugyan már.Annyi kéne hogy boldogok legyünk és kész,ehhez nem kell gyerek.18 vagyok, de már egy jó ideje eldöntöttem hogy nem fogok megházasodni és nem kell gyerek sem,sok macera lenne vele meg idegesség,ami valahogy nem hiányzik.Aztán 30 éves koromban lehet meggondolom magam,de amíg nem lesz megfelelő anyagi háttér mert itt élek M.O.-n addig nem tervezek ilyeneket.....

2013. febr. 7. 03:15
 17/22 anonim ***** válasza:
Mi lenne, ha fognád magad és kitűznél mondjuk Angliába? 1 év alatt összejön annyi pénzed, hogy vígan elélsz belőle odakint. Itthon 30 éves leszel az már eléggé késő.
2013. febr. 7. 03:41
 18/22 anonim ***** válasza:
78%

Fèrfiak...nem értelek titeket.Egy ilyen nő inkàbb főnyeremèny,nem?

Nem akar magàhoz làncolni egy gyerekkel,nem esik direkt teherbe,nem hazudja azt hogy szed gyògyszert és csak véletlen volt,plusszba ha terhes lesz maga eldönti hogy mit akar,abortuszra megy anèlkül hogy tèged hibàztatna.Nem követelőzik gyerektartás cîmèn stb

Nem jobb ìgy az élet?Szabadabb,nincsenek korlàtok,ha meghal a kapcsolat nem kell maradni.

Nem utolsò sorban fontos neki a siker,pènz karrier elismerés,akkor ő egy független önàllò nő aki dolgozik a pénzéèrt nem rajtad élősködik

Ha vezető beosztãsú akkor valószínűleg megfontolt döntèskèpes tudja mèrlegelni a dolgokat.;önàllò egyénisêge,vèlemènye van.Ên is ilyen akarok lenni,sikeres nagyvàrosi làny gyerek nèlkül.Szerintem a mai pasiknak ez főnyeremény a mai villàgban.

2013. febr. 7. 09:20
 19/22 anonim ***** válasza:
Szerintem örülj,hogy dobbantanak,szenvedés lenne az a kapcsolat.Az én exem nem szakítani akart,inkább rábeszélni.Egy év alatt teljesen kikészített a gyerektémával.Én is kijelentettem az elején,hogy gyerek nem lesz,tudott róla és elfogadta,de mégis 2 év után rámszállt.
2013. febr. 7. 09:57
 20/22 anonim ***** válasza:
Nem, hálát adnék az égnek ha ilyen lenne.
2013. febr. 7. 10:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!