Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti ódzkodtok az olyan lányoktól, aki nem tervezi, hogy valaha is gyereket akar?
ez most elgondolkodtatott valószínűleg én sem maradnék veled együtt hosszútávon
szerintem az emberek nagy többségébe genetikailag be van épülve h szaporodjanak és örökítsék tovább a génjeiket
viszont az is lehet h ezt csak most gondolod így idősebb korodban változhat ez még bármilyen biztosan látod is most ezt 22/F
Én szeretnék néhány(1-2 )éven belül feleség és gyerek projektet kezdeni.Mármint addigra meglegyen.
De ez elött nem számított,hiszen nem mindenkivel tervez az ember örökre.
Főleg 18 körül...
Mondjuk 23 vagyok,és az se sok.(és pasi)
Nálam nettó, azonnali válóok, és az volt mindig is. Miért? Azért, mert
- hosszú távra, pontosabban életvégig tervezem a párválasztást (más kérdés, hogy nem jön össze)
- sokáig én sem akartam gyereket, de tudtam, hogy egyszer majd fogok
- a biológiai programunk is ez: génállományt továbbörökíteni.
Sokan összekötik az anyai ösztönöket a tökéletes nővel. (Szerintem tévesen)
Ez lehet a dolgok miértje.
Mondjuk addig nem derülne ki milyen anya lennél, ameddig ki nem pròbàlod.:-)
Persze megértem mi "taszít" a dologban, asszony is hozzàd hasonlòan gondolkodik, nem is bànom , magam sem vagyok nagy gyerekpàrti.
Én még örülnék is neked, sok ember szüli a gyereket a nagyvilágba halomszámra, meg a nyomorba ahol enni alig van pénz, de gyerek az kell persze mert "alap emberi törvény" ami marha nagy baromság szerintem. Ha van normális anyagi helyzet ami hosszútávú és nem kell nyomorogni ott azt mondom oké legyek egy gyerek, de akkor sem éltbe vágó. Mert ugye az anya elvárja hogy eltartsák a gyerekével együtt őt magát is ha éppen gyesen van vagy munkanélküli. Csak a mai emberek már sajnos állatmódjára viselkednek és nem gondolkodnak, a legnagyobb nyomorban is halomra szülik a gyerekeket, hogy azok is éhezzenek és elbasszák az egész életüket. Többek között saját magukét is elbasszák ezzel és nyomorba taszítják még jobban...
Sajnos kevés az ilyen ember aki így gondolkodik mint te és ezért népesülünk túl a világban. Afrikában még megértem azt ha állatmódjára szülik a gyerekeket mert ott buták. De ha a civilizált emberek is így gondolkodnak az már aggodalomra ad okot. Már pedig így gondolkodnak...
Én nagyon is.
Szeretnék gyereket, de csak olyan emberrel akivel boldogan élnénk és úgy is nevelnénk őket :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!