Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az néhány fontos szempont, ami alapján párt választotok?
Nálam ez a három fontos szempont van:
1. a lány anyagi helyzete
2. vállalható kinézet (ne legyen rusnya)
3. megfelelő műveltségi szint
Okosabb legyen nálam, ez nagyon fontos. Olyan emberrel tudok boldog lenni, aki motivál, mert példát mutat.
Hasonló háttérrel rendelkezzen. Ezt te anyagi helyzetként definiáltad, ezzel nem feltétlenül értek egyet. A társadalmi státusza a lényeg. Én például most kimondottan szegény vagyok, viszont középosztálybeli családból származom, ezért középosztálybeli értékeket vallok. Ezért működünk a párommal, holott én miminálbért keresek, ő meg ennek a sokszorosát.
Hasonló, vagy legalábbis összeegyeztethető álmok és célok. Ha valakinek nincsenek tervei, céljai, az nálam kizáró ok, rossz tapasztalat miatt. Ha meg összeegyeztethetetlen a kettő, akkor ne raboljuk egymás idejét.
Emellett fontos még, hogy jó legyen a szex, mert az borzasztóan fontos része az életnek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!