Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az néhány fontos szempont, ami alapján párt választotok?
Nálam ez a három fontos szempont van:
1. a lány anyagi helyzete
2. vállalható kinézet (ne legyen rusnya)
3. megfelelő műveltségi szint
Ez a három egyformán fontos nekem, a számozás csak felsorolás.
Kedves kérdező, lehet hülyeséget kérdezek vissza, de miért számít az anyagi helyzet? :)
Egyébként nekem is kb ez a listám, csak engem nem érdekelnek az anyagiak. Nekem inkább a kicsit kreatív emberek jönnek be, szóval nálam +pont, ha mondjuk szereti a művészetet vagy szeret fotózni. DE ez talán nem annyira fontos.
17/l
Hát nekem a megbízhatóság, őszinteség nem marad ki az első háromból. A másik hogy mennyire tud tisztelni, szeretni, értékelni. A harmadik pedig a műveltségi szint és a gondolkodásmód. Hogy hasonló legyen az enyémhez.
Nálam az anyagi helyzet, a külső messze elmarad ezektől. Az is számít, de nem arra alapozok. Lehet jóképű és gazdag, ha utána verni vagy semmibe nézni fog, vagy átverni és hazudni.
1: lelkitársak legyünk
2: számomra elfogadható legyen külsőre(direkt írom így)
3: hosszú távra tervezzen, családalapítés, gyerek
22l
Az anyagi helyzetet úgy értem, hogy legyen hasonló az helyzetünk. Egy kapcsolatot nagyon meg tud rontani a nagy társadalmi különbség. Tapasztalatból mondom.
Tetsszünk egymásnak és legyen köztünk vonzalom. Legyen hasonló a gondolkodásunk az élet fő témáiban.
A többi majd alakul.
Gondolom nem vagy gazdag. Én elég jómódú vagyok. Igen, egy szegény ember is lehet szép, okos satöbbi. De óhatatlanul konfliktusforrás lesz köztünk a társadalmi különbség. Már ráfáztam erre, mert én is azt hittem, hogy ez nem szempont. De sajnos az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!