Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Baj ha 21 éves vagyok és egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj ha 21 éves vagyok és egy 14 éves csajjal járok egy hete?

Figyelt kérdés

Szeretem de félek a szüleitől, tuti elátkoznak !

Hasznos tanácsokra lenne szükségem nem hülyéskedésre !

2013. febr. 6. 13:25
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
61%
Én nyolcadikban (14 évesen) jöttem össze az akkor 20 éves barátommal. Nem erőltetett semmit. Most 18 éves vagyok, és még mindig járunk. Ha a csaj érettebb gondolkodású, lehet belőle hosszú kapcsolat..
2013. febr. 6. 15:33
 22/26 anonim ***** válasza:
Ha a butaság fájna, itt egyesek már ordítanának...
2013. febr. 6. 19:02
 23/26 anonim ***** válasza:
58%
Mindenki ezzel jön, hogy a csaj érettebb gondolkozású blabla című maszlag. Miért kéne egy 14 éves lánynak úgy gondolkodnia mint egy 20 évesnek? Szerintem az a nem normális, ha valaki koravén. Egy 14 éves lány igenis legyen tini, vihogjon a barátnőivel, idétlenkedjen, legyen gyerekes, hiszen félig még az. Továbbra is fenntartom, hogy aki huszonévesen 14 évesekkel érteti meg magát, az azért van, mert a saját korosztályának nem kell.
2013. febr. 6. 19:28
 24/26 anonim ***** válasza:

15:26-os!

"Gratula a szüleidnek! Ám: és akkor mi van?!"

Az van, hogy a korkülönbség egyáltalán nem befolyásolta a kapcsolatukat rossz irányba, nagyon boldogok, kiegyensúlyozottak, elégedettek.

Miért ne lennének? A szerelemben a kor nem számít!! Anya 17 volt, apa 27. Anya érettebb volt, apa kicsit éretlenebb a koránál. Ők pont egymásra találtak, így alkotnak egy tökéletes párt! Nem is lehet észre venni a korkülönbséget rajtuk.

És ha az egyik fél túl fiatal még valamihez (szex) azt be lehet várni. Lehet hogy ti egy napot sem várnátok egy lányra, azonnal tegye szét a lábát, de csak ismételni tudom magam, hogy vannak férfiak, fiúk, akik képesek éveket várni egy lányra!!!!

Szerintem ezt nem vagytok hajlandóak megérteni. Ha a kérdező nem teperi le mindjárt az első hétben, akkor mi ellen vétene pontosan? Hm? Semmi ellen! Vagy tán az is baj hogy kézen fogva sétálnak? Beszélgetnek a parkban? Esetleg ne adj isten megpuszilják egymást, csókolóznak?! Jézusom!!! Micsoda beteges, gusztustalan dolog ez! Hajaj! Ha 2-3 év múlva eljutnak a szexig, akkor már senki nem szólhat semmit, mivel a lány 16 éves lesz. Ennyi.

Szerintem álszentek vagytok.

2013. febr. 7. 08:48
 25/26 anonim ***** válasza:
Szerintem senki sem álszent,de az hogy 17 és 27 azért teljesen más,mint hogy egy 14 éves kislány és egy 21 éves fiatal felnőtt férfi.Az egyik talán általános iskolás a másik dolgozik vagy főiskolás/egyetemista a fiúra nézve gáz,hogy azon a szinten van,mint egy 14 éves éretlen gyerek,az meg nagy marhaság,hogy lehet érettebb,0 élettapasztalattal,fejletlen személyiséggel,éretlenül nem lehet azon a szinten,mint egy 21 éves.Gyerekről van szó,neki bőven nem a párkapcsolatokkal kéne foglalkoznia.Nem vagyok férfi,szóval nem azért írtam,mert nem várnék,eszembe nem jutna nőként tekinteni egy kislányra.Egy tini 1 év alatt is rengeteget fejlődik változik,szóval az sem mindegy hogy 16 vagy 17 éves a lány nem hogy 14 vagy 17.Arról nem is beszélve,hogy az az érzelem amire képes egy 14-15 éves még bőven nem elég egy felnőttnek,lehet akadékoskodni,de másként érez egy gyerek és egy felnőtt,gyerekként mindenki azt hiszi halálosan szerelmes majd eltelik pár év és jót nevet azon,hogy milyen gyerek volt méh,hogy az az érzelem semmi ahhoz képest amit felnőttként érez.Tegyük hozzá,hogy a felnőtt kapcsolathoz a szex hozzátartozik igazán akkor alakul ki a szerelem és akkor ismerik meg egymást,nos egy 14-15 évesnek még nagyon nem kéne a szexszel foglalkoznia,az,hogy magával mit csinál rá tartozik,és teljesen természetes,de az hogy fiúval vagy egy férfival éljen szexuális életet abszolút nem helyén való,és nem kis sérüléssel járhat az esetek nagy százalékában.Nem a korkülönbség a gond,ugyanis egy 20-30 éves között is van 10 év de mégis csak gondolkodásmódban is közelebb vannak egymáshoz,mint egy gyerek és egy felnőtt,vagy akár a szüleidnél,nem mindegy hogy 17 éves a lány vagy 14.
2013. febr. 7. 09:52
 26/26 anonim ***** válasza:
Kajak egy 14 éves kiscsajjal jársz? :DD Biztos távkapcsolatban vagytok :D Én is kavartam anno másfél éve egy sráccal a sulimból ahova járok. Aztán csak hitegett és összejött egy 14 éves kislánnyal.. furcsa mert a srác is annyi volt akkor mint te :oo nah de ez most mind1 is a lényeg akkor is ez. Egy 14 éves lány bocsánat már 15 az egy kislány még csak most fedezi fel a világot 17/L
2014. júl. 5. 09:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!