Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj ha 21 éves vagyok és egy 14 éves csajjal járok egy hete?
Szeretem de félek a szüleitől, tuti elátkoznak !
Hasznos tanácsokra lenne szükségem nem hülyéskedésre !
15:26-os!
"Gratula a szüleidnek! Ám: és akkor mi van?!"
Az van, hogy a korkülönbség egyáltalán nem befolyásolta a kapcsolatukat rossz irányba, nagyon boldogok, kiegyensúlyozottak, elégedettek.
Miért ne lennének? A szerelemben a kor nem számít!! Anya 17 volt, apa 27. Anya érettebb volt, apa kicsit éretlenebb a koránál. Ők pont egymásra találtak, így alkotnak egy tökéletes párt! Nem is lehet észre venni a korkülönbséget rajtuk.
És ha az egyik fél túl fiatal még valamihez (szex) azt be lehet várni. Lehet hogy ti egy napot sem várnátok egy lányra, azonnal tegye szét a lábát, de csak ismételni tudom magam, hogy vannak férfiak, fiúk, akik képesek éveket várni egy lányra!!!!
Szerintem ezt nem vagytok hajlandóak megérteni. Ha a kérdező nem teperi le mindjárt az első hétben, akkor mi ellen vétene pontosan? Hm? Semmi ellen! Vagy tán az is baj hogy kézen fogva sétálnak? Beszélgetnek a parkban? Esetleg ne adj isten megpuszilják egymást, csókolóznak?! Jézusom!!! Micsoda beteges, gusztustalan dolog ez! Hajaj! Ha 2-3 év múlva eljutnak a szexig, akkor már senki nem szólhat semmit, mivel a lány 16 éves lesz. Ennyi.
Szerintem álszentek vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!