Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj ha 21 éves vagyok és egy 14 éves csajjal járok egy hete?
Szeretem de félek a szüleitől, tuti elátkoznak !
Hasznos tanácsokra lenne szükségem nem hülyéskedésre !
Nem akarom megrontani a kezén és a derekán kívül máshol nem fogtam ! Tudom jól hogy fiatal és egyáltalán nem akarok vele szexuális kapcsolatot.
De ha egyszer beleszerettem akkor mit csináljak? :/
Szeretem a bájos mosolyát a szép kék szemeit .
Hát... én 14 évesen ismerkedtem meg az akkor 26-27 éves barátommal. 16 évesen feküdtem le vele. Várt rám, nem erőltetett soha semmit! Én akartam 16 évesen...
Szóval nem olyan nagy gáz a ti kapcsolatotok sem, mert a számok azok csak számok, te ismered, lehet hogy érettebb gondolkodású a lány a kortársainál, és összeilletek. (én is az vagyok) A lényeg hogy szexuálisan ne közelíts felé, bőven ráértek 2-3 év múlva, akkor, amikor a lány készen áll rá. Ne erőltess semmit.
(Gondolom le leszek pontozva, de nem baj, nekem ez a véleményem. Vannak normális fiúk, akik várnak egy lányra akár éveket is! Mint az én esetemben. Nem kell azonnal "gusztustalannak", "pedofilnak" nevezni ezt, mert személy függő, és két emberen múlik...)
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!