Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj ha 21 éves vagyok és egy 14 éves csajjal járok egy hete?
Szeretem de félek a szüleitől, tuti elátkoznak !
Hasznos tanácsokra lenne szükségem nem hülyéskedésre !
14 és 18 éves közötti lánnyal történő szexuális kapcsolat létesítése, az liliomtiprásnak számít, és a törvény bünteti. Az, hogy meg hány éves a barátnőd, az rátok tartozik. Szerintem eléggé gáz, hogy a barátnőd 7 évvel fiatalabb tőled, és még ebben a korban vagytok, de ti tudjátok.
Ha boldogok vagytok, akkor hajrá.
Korombeli Csajt is kerestem számtalanszor de nem becsültek semmire. Mindig csak azt hallottam hogy aranyos vagy meg jól nézel ki de maradjunk barátok, mert úgy érzem igazi barátot találtam benned .
Na most ha egy 19-20-21 éves csaj nem tudja értékelni a belsőmet és egy fiatal igen akkor most ? Most mondjatok valami okosat .
Lapozgattad te mostanában a BTK-t?! Amint kiderül szükséged lesz rá! Gyúrnod sem érdemes! Imádják bent a BV-nél az ilyen fiatal kis seggeket a kancigók a zárkában! Az Őrök meg gondoskodni szoktak arról,hogy mindegyik tudja Te miért is vagy ott bent!
Öreg van arról fogalmad,hogy mit és milyen károkat okozhatsz egy ennyi idős gyermekben?!Attól,hogy Ő nem tartja magát annak és Te sem látod annak(sajnos) még az!
Abba meg bele sem merek gondolni mi lesz ha pár év múlva szeretnéd "lecserélni" egy fiatalabbra!
Húzzál orvoshoz, keress egy korban hozzád jobban illő lányt...és szorgosan imádkozz,hogy sem az apja sem pedig a környezetedben senki sem tudja meg soha,hogy ennyire visszamaradott és (nem)kissé beteges vagy!
Aki jött a törvényekkel: liliomtiprásnak 14 éves korig számít, mert 14 a beleegyezési korhatár. Nem törvénytelen, csak nagyon ngy támadási felületet ad. Még nagyon nagy valószínűséggel sok az a 7 év. Köztünk párommal öt év van, 15 voltam, mikor megismertem - mindketten egymásba szerettünk, de vártunk addig, amíg 17 körül voltam, hogy ne legyen sok. Én is jóval érettebb voltam a korombelieknél, de ő is. Van persze olyan, hogy nem működik, de a szüleinek nem fog tetszeni - és más a te világod, mint az övé. Nagyon más az, ami egy 20 év feletti férfinek kell, mint az, amit egy 14 éves kislány szeret. A romizás 1-2 hónapig aranyos, de egy idő után (a kiskamasz korát most hagyta el! még hátra a java.) inkább nagyon idegesíteni fog a folytonos hisztijeivel. Mert igenis minden kamasz lány hisztis. Te már mondjuk 5 év múlva gyereken gondolkodnál, kijöttél egyetemről, vagy dolgozol, a barátnőd meg az anyjával folytatott előző napi veszekedését taglalja, meg hogy milyen hülye az ofője.
(amúgy pedig a vesszőt a kislánnyal szemben ne alkalmazd, ellenben írásodban igen.)
15:14
Gratula a szüleidnek! Ám: és akkor mi van?! Mi a feleségemmel 13éve "alkotunk" párt. Ebből immár 8éve együtt is élünk(házasként 6éve).
Amikor Mi "összejöttünk" akkor én 18 éves voltam, Ő 17...együtt csináltuk végig a főiskolás éveket, a házunk építését és még millió dolgot amire itt nyilván nem fogok kitérni, most várjuk első babánkat :) Ebből remélem világos,hogy nem az ellen vagyok,hogy fiatalon ismerkedtek meg...jobban mondva nem lenne ez baj- és most jön az a bizonyos "HA"- ha a srác 15-16 esetleg 17 lenne!
De ennél a kisfiúnál azért vannak gondok(nem kicsik) elhihetitek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!