Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Baj ha 21 éves vagyok és egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj ha 21 éves vagyok és egy 14 éves csajjal járok egy hete?

Figyelt kérdés

Szeretem de félek a szüleitől, tuti elátkoznak !

Hasznos tanácsokra lenne szükségem nem hülyéskedésre !

2013. febr. 6. 13:25
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
11%

14 és 18 éves közötti lánnyal történő szexuális kapcsolat létesítése, az liliomtiprásnak számít, és a törvény bünteti. Az, hogy meg hány éves a barátnőd, az rátok tartozik. Szerintem eléggé gáz, hogy a barátnőd 7 évvel fiatalabb tőled, és még ebben a korban vagytok, de ti tudjátok.

Ha boldogok vagytok, akkor hajrá.

2013. febr. 6. 13:58
 12/26 anonim ***** válasza:
33%
Igen,baj az egy kislány akkor is ha már testileg érik,ne csináld már semmit nem tud neked nyújtani,a szex meg még évekig nem való neki.Válasz korodbeli barátnőt ne egy gyereket.Az apja helyében helyre tennélek az tuti.
2013. febr. 6. 13:59
 13/26 A kérdező kommentje:

Korombeli Csajt is kerestem számtalanszor de nem becsültek semmire. Mindig csak azt hallottam hogy aranyos vagy meg jól nézel ki de maradjunk barátok, mert úgy érzem igazi barátot találtam benned .

Na most ha egy 19-20-21 éves csaj nem tudja értékelni a belsőmet és egy fiatal igen akkor most ? Most mondjatok valami okosat .

2013. febr. 6. 14:06
 14/26 anonim ***** válasza:
35%

Lapozgattad te mostanában a BTK-t?! Amint kiderül szükséged lesz rá! Gyúrnod sem érdemes! Imádják bent a BV-nél az ilyen fiatal kis seggeket a kancigók a zárkában! Az Őrök meg gondoskodni szoktak arról,hogy mindegyik tudja Te miért is vagy ott bent!

Öreg van arról fogalmad,hogy mit és milyen károkat okozhatsz egy ennyi idős gyermekben?!Attól,hogy Ő nem tartja magát annak és Te sem látod annak(sajnos) még az!

Abba meg bele sem merek gondolni mi lesz ha pár év múlva szeretnéd "lecserélni" egy fiatalabbra!

Húzzál orvoshoz, keress egy korban hozzád jobban illő lányt...és szorgosan imádkozz,hogy sem az apja sem pedig a környezetedben senki sem tudja meg soha,hogy ennyire visszamaradott és (nem)kissé beteges vagy!

2013. febr. 6. 14:18
 15/26 anonim válasza:
69%
Az èn szüim között 12 èv volt anyukám 16 èvesen ismerte meg apukám ès 26 èvet èltek eggyüt ès mèg mindig eggyütt lennènek ha apukám nem halt volna meg betegsègben.Szoval nem a kor számít Èn is korán jötten össze egy nálam idõsebb sráccal 5èvig voltunk eggyütt szülõi tiltás ellenère.Persze megromlott a kapcsolat a tiltás miatt ès már nem vagyunk eggyütt nem zaklat tiszteletben tartja a szakítást van neki egy menyasszonya de soha nem fog rajtam túllépni mert mikor meglát sirva fakad.Gondnak nem gond de ne számíts vele komoly kapcsolatra mivel nagyon fiatal ès nem biztos hogy eggyetlen fèrfival szeretnè leèlni az èletèt.Amugy 16 èvet ha betölti nincs liliomtiprás a törvèny nem bünteti tapasztalatból tudom.
2013. febr. 6. 14:55
 16/26 anonim ***** válasza:
Elég szánalmas, hogy 21 éves felnőtt férfi létedre egy 14 éves kislányra kattansz rá. Most vagy az van, hogy megrekedtél 14 éves szinten és nem vagy képes kapcsolatot teremteni a saját korosztályoddal vagy alapból saját korosztályodnak nem kellesz. Egy 14 éves még jó eséllyel általános iskolába jár, a szülei tartják el, a felnőtt lét problémáiról elképzelése sincs. Mégis mit vársz egy ilyen kapcsolattól?
2013. febr. 6. 14:58
 17/26 anonim ***** válasza:
72%

Aki jött a törvényekkel: liliomtiprásnak 14 éves korig számít, mert 14 a beleegyezési korhatár. Nem törvénytelen, csak nagyon ngy támadási felületet ad. Még nagyon nagy valószínűséggel sok az a 7 év. Köztünk párommal öt év van, 15 voltam, mikor megismertem - mindketten egymásba szerettünk, de vártunk addig, amíg 17 körül voltam, hogy ne legyen sok. Én is jóval érettebb voltam a korombelieknél, de ő is. Van persze olyan, hogy nem működik, de a szüleinek nem fog tetszeni - és más a te világod, mint az övé. Nagyon más az, ami egy 20 év feletti férfinek kell, mint az, amit egy 14 éves kislány szeret. A romizás 1-2 hónapig aranyos, de egy idő után (a kiskamasz korát most hagyta el! még hátra a java.) inkább nagyon idegesíteni fog a folytonos hisztijeivel. Mert igenis minden kamasz lány hisztis. Te már mondjuk 5 év múlva gyereken gondolkodnál, kijöttél egyetemről, vagy dolgozol, a barátnőd meg az anyjával folytatott előző napi veszekedését taglalja, meg hogy milyen hülye az ofője.

(amúgy pedig a vesszőt a kislánnyal szemben ne alkalmazd, ellenben írásodban igen.)

2013. febr. 6. 15:09
 18/26 anonim ***** válasza:
(A szüleim között 10 év korkülönbség van és a mai napig házasok!)
2013. febr. 6. 15:14
 19/26 anonim ***** válasza:
Érdekes, 14 évesen én még gyereknek gondolnám, szellemileg nem ott tart ahol egy 21 éves és másak a szükségletei mint neked ha nálad a szex kilőve akkor meg nem értem mi a közös, a jó ég szerelmére hisz most megy középiskolába te meg már rég túl vagy rajat gondolom vagy dolgozol vagy egyetem fősuli van. Arról meg hogy a kordbeli lányoknak mért nem kellettél neki meg mért kellesz egy hülye is tudja a választ, ami nem túl hízelgő rádnézve.
2013. febr. 6. 15:26
 20/26 anonim ***** válasza:

15:14

Gratula a szüleidnek! Ám: és akkor mi van?! Mi a feleségemmel 13éve "alkotunk" párt. Ebből immár 8éve együtt is élünk(házasként 6éve).

Amikor Mi "összejöttünk" akkor én 18 éves voltam, Ő 17...együtt csináltuk végig a főiskolás éveket, a házunk építését és még millió dolgot amire itt nyilván nem fogok kitérni, most várjuk első babánkat :) Ebből remélem világos,hogy nem az ellen vagyok,hogy fiatalon ismerkedtek meg...jobban mondva nem lenne ez baj- és most jön az a bizonyos "HA"- ha a srác 15-16 esetleg 17 lenne!

De ennél a kisfiúnál azért vannak gondok(nem kicsik) elhihetitek!

2013. febr. 6. 15:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!