Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm csak ismeretségen keresztül lehet?
Tehát csak valaki által hogy bemutat egy lánynak pl egy baráti összejövetelen vagy ugy mond független helyeken?
Utca bolt villamos stb...
Szerintetek?
Hamár szóba került leirom de csak azért mert szóba került a külső
188 magas izmos szálkás alkatu(nem izomagy) lányok szerint helyes arcu pasi vagyok
normálisan öltözködök és nagyon nem jön össze csaj sehol
Nagyon rinyálós és lusta hozzáállás az, hogy csak ismeretség alapján lehet...
Én ismerkedtem már buszmegállóban (nem volt sikeres a későbbiekben), tanulmányi versenyről is "vittem haza" csajt. Sőt szórakozóhelyen is lehet ismerkedni. Kell hozzá érzék/szerencse hogy a normális beállítottságút szedd össze, de nekem sikerült! Már lassan 1 éve együtt vagyunk.
Eskü elöszőr igy akartam feltenni a kérdést hogy nőt találni olyan mint munkát? csak ismeretséggel ::DD
Viccesen hangzik, de sokszor tényleg olyan: van Felvételi beszélgetés, a legjobb állásokhoz/nőkhöz pedig referencia is kell. Utánajárnak, hogy az előző munkahelyen/barátnőnél hogyan muzsikált a srác és aztán döntenek. Némelyik lány jobban utánajár a fiúnak, mint egy C-tipusú nemzetbiztonsági vizsgálat! :)
:DD
jolvan jolvan nem rinyálok csak nem találok
de menni fog ;)
20/L
Azért a te helyzeted merőben más! Fiatal vagy és nőnemű. Rengetegen kapva kapnak a lehetőségen, hogy járjanak veled, amennyiben nem vagy bűnronda.
Ha férfi lennél, totál más lenne a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!