Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátnőm csak ismeretségen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm csak ismeretségen keresztül lehet?

Figyelt kérdés

Tehát csak valaki által hogy bemutat egy lánynak pl egy baráti összejövetelen vagy ugy mond független helyeken?

Utca bolt villamos stb...

Szerintetek?

2013. febr. 6. 10:09
1 2 3
 11/21 winR ***** válasza:
"Szerintem itt a kulcsszó a húsz évvel ezelőtt." Látod, ebben igazad van, azóta nem csajoztam (így) :-)
2013. febr. 6. 11:03
 12/21 A kérdező kommentje:

Hamár szóba került leirom de csak azért mert szóba került a külső

188 magas izmos szálkás alkatu(nem izomagy) lányok szerint helyes arcu pasi vagyok

normálisan öltözködök és nagyon nem jön össze csaj sehol

2013. febr. 6. 11:07
 13/21 anonim ***** válasza:
Ez inkább a munkára igaz!!
2013. febr. 6. 11:30
 14/21 A kérdező kommentje:
Eskü elöszőr igy akartam feltenni a kérdést hogy nőt találni olyan mint munkát? csak ismeretséggel ::DD
2013. febr. 6. 11:33
 15/21 anonim ***** válasza:

Nagyon rinyálós és lusta hozzáállás az, hogy csak ismeretség alapján lehet...

Én ismerkedtem már buszmegállóban (nem volt sikeres a későbbiekben), tanulmányi versenyről is "vittem haza" csajt. Sőt szórakozóhelyen is lehet ismerkedni. Kell hozzá érzék/szerencse hogy a normális beállítottságút szedd össze, de nekem sikerült! Már lassan 1 éve együtt vagyunk.

2013. febr. 6. 11:33
 16/21 anonim ***** válasza:

Eskü elöszőr igy akartam feltenni a kérdést hogy nőt találni olyan mint munkát? csak ismeretséggel ::DD

Viccesen hangzik, de sokszor tényleg olyan: van Felvételi beszélgetés, a legjobb állásokhoz/nőkhöz pedig referencia is kell. Utánajárnak, hogy az előző munkahelyen/barátnőnél hogyan muzsikált a srác és aztán döntenek. Némelyik lány jobban utánajár a fiúnak, mint egy C-tipusú nemzetbiztonsági vizsgálat! :)

2013. febr. 6. 11:38
 17/21 A kérdező kommentje:

:DD

jolvan jolvan nem rinyálok csak nem találok

de menni fog ;)

2013. febr. 6. 12:23
 18/21 anonim ***** válasza:
Én társkeresőn ismertem meg a párom. Ismerek olyat aki meg itt :)
2013. febr. 6. 13:31
 19/21 anonim ***** válasza:
Menni fog szerintem bárhol lehet ismerkedni főleg ha jól nézel ki. Én lány vagyok ugyan, de ha elhatározom, hogy párkapcsolatot szeretnék, utána pár hét múlva össze is jön, lehet megint elhatározom magam, az utóbbi időben elég stéber lettem, na de ez nem tartozik ide. Sok sikert! 20L
2013. febr. 6. 17:18
 20/21 anonim ***** válasza:

20/L

Azért a te helyzeted merőben más! Fiatal vagy és nőnemű. Rengetegen kapva kapnak a lehetőségen, hogy járjanak veled, amennyiben nem vagy bűnronda.

Ha férfi lennél, totál más lenne a helyzet.

2013. febr. 6. 18:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!