Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról a férfiről? Aki több éven keresztül figyeli az általa kiszemelt nőt net-en,
mindenféle módon beszédbe elegyedik vele, majd mikor megismerte személyesen (ismét egy trükkel) a közelébe férkőzik és barátságba elegyedik vele így próbál még közelebbi ismeretségbe kerülni? és szinte játszik a lánnyal?
Fiúk ez nálatok komoly vagy laza kapcsolat kezdetekor van?
ezt nálam zaklatásnak hívják....
ennél lehetnél sokkal egyenesebb! és nem évekig nézegetni, meg trükközni.
Előzmény:
Több éven keresztül figyeli a nőt net-en, chetelésbe elegyedik vele,felméri a szokásait, stb. de nem fedi fel a kilétét+az indítókérdés
2-es nő vagyok, és egyre több jel mutat arra, hogy a férfi akit megismertem egyenlő azzal a férfivel, akivel éveken keresztül beszélgettem, de net-en sosem fedte fel magát.
Nagyon szeretnivaló az illető, csak azt nem tudom, hogy minden átlagos kapcsolatnál ezt csinálja, vagy most szerelmes, és mivel tudja, hogy nehéz a közelembe férközni, igy próbálta meglépni.. Szeretném megfejteni.
9
Félénk lehet, azért lépett így, vagy nagyon átverték? vagy egyszerűen nem értem, hogy miért ezt a formáját választotta, és nem a hagyományos lépéseket..Ok mondjuk ha a normál netes indítást választja-tuti elküldtem volna:D Ez tény:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!